sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Suunnittelua

Tahtoisin meidän tulevaan eteiseen yläkuvan mukaisen vaatetangon. Oon haaveillut tuollaisesta myös meidän nykyiseen asuntoon, mutta se on (onneksi) jäänyt toteuttamatta vielä. Mietin vaan että uuden asunnon eteisessä ei ole ollenkaan kaappeja, niin tuossa tulis sitten varmaan säilytettyä niitä ei niin ihania lenkki kamppeitakin, et onko se sitten enää kuitenkaan niin hieno. Tosin ainahan sen voisi raivata kerran viikossa ja ihastella kun vain ne parhaimmet siinä roikkuis. Alapuolelle suunnittelin laittavani vanhan pirtinpenkin jonka voisi maalata mustaksi.
Voi että kun päästäis jo muuttamaan. Edelleen kyllä vähän hirvittää että millaiset ne uudet lattiat tulee olemaan, laminaattia? muovimattoa? vai jotain ihan muuta. Ja se värikin hieman kauhistuttaa luvattiin ettei ei ainakaan vihreää, mutta keksin heti ainakin kymmenen muuta väriä jotka olisi yhtä kauheita.

1 kommentti:

  1. Oon suunnitellut vastaavaa meidän typyn huoneeseen. Henkareille tarvitsis olla ripustuspaikka enkä halua mitään seinäkiinnitteistä vastalaitettuja tapetteja rei'ittämään. Pitäis vain muistaa joku kerta rautakaupassa tsekata tarvikkeet, tuskin paljoa maksaisivat: vähän putkea, vaijeria ja muutama koukku. Kuvan versio on tyylikäs.

    VastaaPoista