torstai 6. toukokuuta 2010

Karlstad+maali= ystävät?

Nyt kun oon miettinyt näitä sohva juttuja, niin tulin siihen tulokseen että vaikka se valkoinen sohva on kaunis ja ihana niin se on meille turhan arka väri. Epäilen, että kun Penni siihen hyppäisi ensimmäisen kerran lenkin jälkeen olisi sohva kaikkea muuta kuin valkoinen. Päätin sitten huonoilla kuvanmuokkaus taidoillani (sekä minulle tuntemattomalla ohjelmalla) kokeilla miltä näyttäisi harmaa Karlstad räikeän keltaisilla jaloilla. Mun silmään näyttää törkeen hyvältä, entäs muiden?

ps. Kuva ei välttämättä kestä suurentamista ;)

6 kommenttia:

 1. tykkään:) itsellä suunnitteillä sängynjalkojen maalaus pirteämmäksi.

  VastaaPoista
 2. Hyvännäköinen ainakin noin kuvassa!

  Meille itseasiassa tulee ensi viikolla mustat tikatut karlstadit, 3 ja 2 istuttavat, ja saattaa mennä jalkojen maalaamiseksi, jos ne on liian eri sävyä lattian kanssa. Mies tosin ei pidä räikeistä sävyistä, joten värin suhteen on varmaan tehtävä kompromissi.

  Nahkasohviin päädyttiin, koska haaveissa olisi myös koira ja pelkkä lapsikin sai vaalean tekstiilipintaisen sohvan puolessa vuodessa kamalaan kuntoon :)

  VastaaPoista
 3. Balloheidi: Värikkäät sängynjalatki on varmasti hienot jos ne näkyy :)

  S,B ja J: Ne tikatut nahkaiset versiot on ihanat, itsekin niistä haaveilin. Mietin myös valkoisia jalkoja ton harmaan sohvan kans, ja valkoisen kanssa mustia jos alkaa tuntumaan että väri kiinnostus hiipuu tai tulee joskus toisiin ajatuksiin. Kerrohan sitten mitä tykkäätte sohvista, meidän pitäisi ensin saada nykyinen myytyä että voidaan ostaa uusi, eli voi mennä aikaa.

  VastaaPoista
 4. Pirtsakka on! Mutta kyllä valkoinenkin sohvakin toimii, kunhan vaan on nahkaa. Meillä on ollut Ikean Arild noin 3 ja puoli vuotta ja sitä on ollut ihan kätsy pyyhkiä märällä rätillä. Joskin me kyllä pestään koiran tassut joka lenkin jälkeen (tapa tuli jo vuosia sitten, kun tassujen furunkoloosia piti ryhtyä hoitamaan/torjumaan), eli lika on enimmäkseen touhutippaa... Myös lakanoissa... :/

  VastaaPoista
 5. sanna matilda: No mietin nahkaista, mutta en tiedä onko se kuitenkaan se materiaali vaihtoehto yksi. Jääkö teillä muuten farkuista sinistä nahkapintaan? Joku joskus sanoi että näkyy valkoisessa sohvassa heti kun on istunut farkut jalassa. Me ollaan tosi laiskoja pesemään Pennin tassuja, tai yleensäkkään koko koiraa. Sen karva menee kasvaessa semmoselle rastalle joten menee tosi kauan aikaa että se kuivuu tai että saa ees kaikki liat pois.

  VastaaPoista