lauantai 29. toukokuuta 2010

Lahja itselle

Kävin tänään ostamassa Siirtolapuutarha kulhon itselle lahjaksi. Samaa sarjaa oisin kyllä voinut ostaa muutakin, mutta ehkä jätetään jotain ensi kertaanki.
Koitin testata Pisarapilven KivaKuva-blogin vinkkejä kuvien parantamiseen. Tosin mulla on varmaan joku keskittymishäiriö kun en millään meinaa malttaa ajatella ja lukea että miten tehdään ja mitä. Illalla luen ajatuksen kanssa kamera kädessä, ja ehkä luen sen manuaalinkin, joskus. Meillä on muuten hankala kuvata kun joka suunnassa on ikkuna, toisaalta se on varmaan hyvä onpahan valoa, mutta kun sitten ne ikkunat tahtoo näkyä kuvattavassa kohteessa. Ehkäpä käynkin kysymässä neuvoja miten saada ikkuna heijastumat pois kuvista.

3 kommenttia:

 1. Minäkin ostin itselleni samaisen Siirtolapuutarha-kulhon joululahjaksi. Se on vaan niin ihana. Toimii meillä hedelmäkulhona keittiössä.

  VastaaPoista
 2. Meiltä löytyy myös sama kulho! On se vaan niin hieno, pitäis varmaan alkaa pitää sitä jossain esillä. Turhaan kaapissa sitä säilön. :D

  VastaaPoista
 3. Mullontoi! Se on ihana!
  Pukki toi sen ja kävin juuri tällä viikolla hakemassa sille seuraa; sellaisen pienen kulhon...aattelin salaattia ja siemeniä niistä tarjota:)

  VastaaPoista