keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Ärrinmurri


Ei napannut tällä(kään) kertaa asunnon suhteen. Asunto olisi ollut muuten ehkä hyvä, mutta lattiat oli samaa vihreää muovimattoa kuin meillä nytkin. Lattia myös näytti suoraan sanottuna siltä että sille ois viimeset viisi vuotta kustu ja paskottu, ja olihan se makkarista rikkikin. Käsittämätöntä miten jotkut ei huolehdi yhtään vuokra-asunnoista. Seinätkin olisi ollut maalia vailla, sen verran reikäset ja pinttyneet oli. Oon ehkä onnellinen että sinne kylppäriin ei saanut valoja, tiedä mitä luurankoja sieltä ois löytynyt. Huoh, eli etsintä jatkukoon.
Ajan kuluksi sitten pyöräytin reippaana tyttönä keittiön valaisimen johtoon vähän mailateippiä, tuli kivasti väriä. Tarkotus oli ensin ostaa jotain nauhaa jonka oisin tuohon pyörittänyt, mutta kun löytyi vanhaa teippiä niin päätin käyttää sen hyväksi.
Ja mattokin saatiin viikonlopun aikaan, jeij!

4 kommenttia:

 1. ettekös sitte sais remonttia tehä? siis vuokranantajan piikkiin? niin no yksityisellä puolella en tiedä, mutta muutettiin tähän vvo:n kämppään ja saatiin tehä koko remppa heidän piikkiinsä.myös lattiat olisi vaihdettu laminaattiin jos olisivat olleet huonossa kunnossa.no ei ollu ja elellään nyt pari vuotta näiden muovimattojen kanssa sit laittavat laminaatit.

  miten mä en ole keksiny tota mailateippiä?!? hieno idea!!!kiitti siitä:)

  PS.Meillä on toi sama matto ja on muutes ollu hyvä!

  VastaaPoista
 2. Jotain kautta blogiisi eksyin :). Itseasiassa profiilikuvasi herätti kiinnostukseni. Kiva toi johto; ei huomaa yhtään, et ois teippiä hyödynnetty.

  VastaaPoista
 3. Balloheidi: Pitäs melkee kysyä että mitä tuumaisivat jos remppais :)
  Mullaki sytytti toi mailateippi ku kaivelin pesiskamoja porukoilla :D
  Matto on ihana, mutta melkonen nukan kerääjä.

  pikkiriikkinen: Kiva kun eksyit, saa eksyä useamminkin.

  VastaaPoista
 4. matto tekee sen alussa, mutta muutaman viikon käytön jälkeen se nukkaaminen jos nyt ei lopu ihan niin vähenee huomattavasti:)

  kandee kysyy vuokraajalta.remonttihan vaan nostaa asunnon arvoa...sillä vaikka perustelee sen sitten:D

  VastaaPoista