maanantai 31. toukokuuta 2010

Päätös

Kyllä Rörberg taitaa olla se meidän sohva. Kuvan tyylisellä kokoonpanolla, noitten kulmapalojen väliin vaan lisätään vielä yksi palanen lisää ja runko mustana. Vanha sohva nyt pois, käynti Haaparannassa ja muutto päälle. Lupaan pysyä tässä päätöksessä, enkä enää vaihda. Näyttää tuossa kuvassa täydelliseltä päiväuni sohvalta.
Kuva

7 kommenttia:

 1. Tuo on ihana! Meille tulee jossain vaiheessa yhden istuttava mustavalkoisena. En tiedä vielä tuleeko runko vai patja mustana. On se hyvä et me pohjosen asukkaat voidaan käyttää ruotsin Ikean valikoimia hyödyksi!

  VastaaPoista
 2. Julia: Eikö :)

  Killi: Totta! Mietin kans ensin tuota päällisen väriä tuon meidän koiruuden takia. Päädyin kuitenki valkoseen koska päälliset saa irti ja voi ostaa vaikka uudetkin, ei nimittäi ollu pahanhintaset.

  VastaaPoista
 3. Onpa kivan näköinen, paljon paremmalta näyttää kuin kuvittelinkaan (en oikein osannut hahmottaa Ikean sivujen kuvien perusteella kokonaista sohvaa :D)! Voisin lisätä Rörbergin oikeastaan omalle sohvahaavelistalle.

  Saako kysyä, missä päin te oikein asutte? Tuli vain mieleen, kun kerran Haaparannassa asioitte... :D

  VastaaPoista
 4. J: Siellä sivuilla kun on ne kolmen istuttavat sohvat niin ne on tehty kolmesta yksinistuttavasta palasesta ja käsinojista. Meille tulee taas niinku tossa kuvassa niin kaks kulmapalaa ja yksi yhdenistuttava pala. Epäilin ensin just sitä käsinoja juttua siinä Ikean kuvissa mut sitte löysin tonne suunnittelijan sivulle ja huomasin ton kulmapaloista tehdyn, näyttää ihan pesältä :) Tulipa pitkä ja epäselvä sepustus :D

  Me asutaan Vaasassa, mutta ollaan kotoisin n.150km Oulusta etelään. Nythän meillä ois Tampereen Ikea lähempänä, mutta tulee nii paljo käytyä kotipaikkakunnalla että sama käydä sit Haaparannassa asioimassa.

  VastaaPoista
 5. Meillä oli musta koira ja valkoinen kangassohva ja ahkeralla imuroinnilla pärjättiin. Nyt meillä on kuitenkin lapsi, joten voi olla että musta kausi tekee tuloaan. :D

  VastaaPoista
 6. Killi: Meillä ei onneksi lähde koirasta karvaa. Mutta hiekkaa ja muuta likaa tietenki kulkee sitte karvoissa. Eikä viitti enää ton ikästä koiraa alkaa opettamaankaan pois sohvalta.

  VastaaPoista