torstai 27. toukokuuta 2010

Läski tuli taloon

Mies sai syntymäpäivä lahjaksi minulta+vanhemmiltani Fatboyn. Jaako on ollut suruissaan kun meidän löhösohva myydään ja tulevassa sohvassa ei voi löhötä kunnolla, jospa tästä löytys sitten helpotusta. Läski on vielä muoveissa, kun meillä tahtoo olla vähän ahdasta tällä hetkellä. Olohuoneessahan ei ole kuin jättisohva, 2x bertoia, nojatuoli sekä nyt fatboy, siihen vielä päälle muut kaapit ja tasot, huoh. Kuka tätä tavaraa meille roudaa?

4 kommenttia:

 1. Sama vika rahikaisella. Nytkin on pihalla kahen ja kolmen istuttavat sohvat ku ei mihinkään mahu enää! Sit pitäs saaha lastenhuoneesta yks sohva veks, ja meikkipöytää jne..

  TILAA EI VOI NÄKÖJÄÄN IKINÄ OLLA TARPEEKSI.

  VastaaPoista
 2. Ouss: Ei voi ei, ja nyt ku vielä on edessä muutto pienempään asuntoon niin hohhoijjaa. No onneks pohja on vähän järkevämpi kuin nykyisessä, ja sohvakin vaihtuu pienempään :D

  VastaaPoista
 3. Minkäkokonen asunto teillä sit on nyt? Pohjaratkasu on kyllä tärkiä! Meijän edellinen asunto oli 100neliöinen ja nyt on semmoset 120, ja meillä on nyt vielä alivuokralainen. Niin kyllä tämä tuntuu silti tosi paljon isommalta ku eteinen, keittiö ja olkkari on periaatteessa yhessä. :)

  VastaaPoista
 4. Ouss: Nykyisessä on 59neliötä ja uudessa 47,5neliötä+parvi jonne mahtuu seisomaan ihan hyvin.

  VastaaPoista