keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Unelmien koti


Minun unelmien kodissa olisi matta musta keittiö, jossa on integroidut kodinkoneet. Yhtenäinen keittiö ja olohuone. Korkeat huoneet ja isot ikkunat. Valkoiset lattiat, mielellään oikeaa puuta. Suuri ja valoisa makuuhuone, jonka saa pimennettyä yöksi. Kylpyhuone ja erillinen wc.
Millaisia haaveita muilla on?

7 kommenttia:

 1. Mää haluan muuttaa Huvikumpuun.

  VastaaPoista
 2. Meille valmistuu kohta unelmiemme talo,
  blogissani on joitakin kuvia jos kiinnostaa.
  Itse suunniteltu kokonaisuus ja toisella ei ole samanlaista. Nyt on ihana sisustushankintavaihe menossa.

  Ja keittiöön tulossa ensimmäsessä kuvassa olevat valaisimet, tai ainakin samantyyppiset. Ehkä 10 vkon päästä muutetaan.

  VastaaPoista
 3. Piti lisätä vielä että talossamme on yhtenäinen iso olohuone-keittiö jossa isot lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat. Erillinen kodinhoitotila, spa-mainen kylpyhuone, puukiuas, yläkerrassa isot huoneet lapsille eikä pieniä 10 m2 koppeja.

  VastaaPoista
 4. No aika pitkälti asumme unelmieni kodissa, tai ei ehkä tällä hetkellä, mutta sellaisena kuin näen talomme remontin valmistuttua... Eli joskus hamassa tulevaisuudessa :) No yksi juttu jota meillä ei ole eikä tule (ellen jostain syystä rikastu ja pääse tekemään huimaa kellari/kylppäriremonttia) on tassuamme. Sellaisen haluaisin kovasti, mutta kylppärissä ei moiselle luksukselle ole tilaa.

  VastaaPoista
 5. Hello.
  Meillä tehdään juuri elämää suurempaa remonttia. Olkkarissa rälläkkä laulaa ja tiiliä lapioidaan ikkunasta pihalle. Olen valinnut meille mustan lattian ja nyt rupesin miettimään miten ihan kaikki pölyt ja karvat siinä saattavat näkyä. Sitten törmäsin blogiisi ja oli pakko tulla kurkkaamaan.
  Juuri noita asioita, joita kuvissasi on, meille on tulossa. Meillä on siis tosi samanlainen maku. Laitan blogiini kuvia kun alkaa valmistua... Ihana blogi sinulla!

  VastaaPoista