sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Norm69

Sain vihdoin aikaiseksi ja tilasin meille Norm69. Ensimmäinen tilaus FinnishDesignShopista, toivottavasti valaisin kotiutuu äkkiä. Tarkoitus olisi laittaa se meidän ruokailuryhmän kaveriksi. Tosin voi olla että se siirtyy olohuoneen puolelle, saa nähdä.
Tänään käsittelin ruokapöytää tummemmaksi. Huomenna täytyy vielä kertaalleen vahata ja toivotaan että siitä tulee sitten hyvä.

7 kommenttia:

 1. Tuo valaisin on i-ha-na! Se kilpaili meillä Lokin kanssa - Yki tosin voitti, mutta ehkä tuo sopisi meille johonkin muuhun huoneeseen...

  VastaaPoista
 2. Lamppu on ihana mutta sen kokoaminen on hirveää homaa, Ikeat on ihan simppeleitä siihen verrattuna. Varaa aikaa ja hermoja

  VastaaPoista
 3. Oih, tuo on kyllä kans ihana valaisin. Pitäisi saada vissiin lisää huoneita, että mahtuisi kaikki lemppari designvalaisimet :D Mistä muuten se teidän ruokapöytä on? Onko se siis sellainen, missä näkyy ne laudat? Niinku ne raot tavallaan?

  VastaaPoista
 4. Aniliini: Mulla on joku viha-rakkaussuhde lokkiin :D Tykkään siitä hirveesti, mutta en vaan vois kuvitella sitä meille. Kaikilla muilla se kyllä näyttää törkeen hyvältä.

  Minna: Onneks mulla ei oo muuta kun aikaa :) Tosin hermoja sitten taas... Eiköhän se jotenkin kasaan saada.

  Paint it black: Jep, lisää huoneita ja rahaa! Meidän pöytä on ihan kirpputorilta. Laudat näkyy ja raotkin kun se on niin vanha ja "kärsiny".

  VastaaPoista
 5. Oi mistähän mä löytäisin just sellasen pöydän...Oon yrittäny ettiä mm. huuto.netistä, mutta en oo löytäny..en ees oikeen tiedä mikä hakusana ois paras. Minkähintanen teidän pöytä oli?

  VastaaPoista
 6. PIB: Otin valtuuden lyhentää sun nikin :) Tuo pöytä ja kaks penkkiä makso 100€. Mulla ois vielä yks vanha pöydänkansi varastossa ja oon aatellu että jos tekis siitä olkkariin pöydän, mut se voi olla vähän turhan iso. En kyllä oikeen tiedä millä hakusanalla noita vois hakee, oon joskus itekki huuto.netistä koittanu ettiä.

  VastaaPoista
 7. Lyhennä vaan :) On kyllä tosi hieno, pitää jatkaa etsimistä!

  VastaaPoista