maanantai 15. maaliskuuta 2010

Kotona


Vihdoinkin kotona. Kaksi viikkoa reissussa oli ihan mukavaa, mutta kyllä kotiin on aina kiva palata. Viikonloppuna meillä olikin vieraita, kun kaksi hyvää ystävääni tulivat ensimmäistä kertaa kyläilemään. Päästiinkin viettämään laatuaikaa tyttöjen kanssa, kun mies lähti kyläilemään vanhemmilleen. Sunnuntaina sitten appivanhemmat tulikin yllätysvirailulle. Meinasi olla tuli persuksen alla kun piti siivoilla paikkoja ja kehittää jotain tarjottavaa, onneksi kaupat on nykyään sunnuntaisin auki.

Ja kun kerta tuli siivottua, niin napsin sitten muutaman kuvankin keittiöstä. Meidän pöytä ei vielä ole aivan lopullisessa kuosissa. Se vahattiin jo muutamaan otteeseen, mutta väri on mun makuun liian punertava, joten seuraavaksi kokeillaan tummempaa. Ja nuo meidän lattiat, huoh, tarviiko edes sanoa miltä ne näyttää. Kuka on sitä mieltä että lattian uudistus tekisi hyvää tälle kodille ja mielelle?

5 kommenttia:

 1. Tuo valaisin on ihana! Eikä tuota lattiaa ees huomaa ku noi tuolit on niin <3 ja vie kaiken huomion :)

  VastaaPoista
 2. tätä oon kaivannu. tosi kaunista teillä on:)

  VastaaPoista
 3. Tiina: Vai oiskohan se lamppu? ;) Tuolit on kyllä ihanat, mutta lattia on melko hallitseva.

  jepu: Kiva kun tykkäät :)

  VastaaPoista
 4. Tuoko on nyt lamppu? :D En mä opi ikinä :D Tästä lähtien sanon että se juttu josta tulee valoa ja roikkuu yleensä katosta :D

  VastaaPoista
 5. Onpas teillä kyllä mukavan näköinen koti! Kannattaisi vinkata johonkin alan lehteen;)

  VastaaPoista