tiistai 6. huhtikuuta 2010

Takaisin arkeen


Valkoisen sohvan himo yllätti.
Nyt alkaa tämäkin blogi heräilemään horroksesta. Ollaan oltu pääsiäinen taas pohjoisessa, ja täällä on hyvä ottaa etäisyyttä blogista ja muustakin.
Eilen käytiin pyörähtämässä Ikealla ja allekirjoittanut on hyvin tympeissään kyseiseen puljuun. Tarkoitus oli käydä ostamassa meille Stockholm rand-matto. Varastosaldot näytti että niitä pitäisi olla, mutta kun päästiin paikanpäälle, niin ei ollutkaan. Huonolla menestyksella yritettiin myyjän kanssa vääntää, että josko sen mallikappaleen saisi itselleen, jäätiin ilman mattoa. Lähtihän mukaan kuitenkin muuta tarpeellista ja turhaakin tavaraa. Muutama tyyny, pari metriä kangasta, valkoisia kehyksiä yms.
Te jotka omistatte tuon kyseisen maton, kertokaapa imeekö se hirveästi nukkaa itseensä?

kuva: fromscandinaviawithlove

3 kommenttia:

  1. Meillä on Stockholm Rand matto ja ihan tyytyväinen olen ollut. Kyllähän siihen tarttuu hiukset ja pöly, mutta säännöllisellä imuroinnilla siitäkin selviää.

    VastaaPoista
  2. Hei, mistä sohvanne on peräisin? Meillä on edessä sohvan osto ja olen alkanut skannaamaan vaihtoehtoja. Upealta näyttää tuo sohvanne kaikkine tyynyineen ja seinän kuvakollaaseineen.

    VastaaPoista
  3. Vieno Eliina: Tuo kuva ei siis ole meiltä, vaan ihan netistä otettu. Upealta se kyllä näyttää ja voi kun olisikin meiltä :)

    VastaaPoista