tiistai 30. maaliskuuta 2010

Matot ojennukseen

Meillä ei jostain syystä käytetä hirveästi mattoja. Ainut matto taitaa tällä hetkellä sijaita olohuoneessa. Sekin on jo vanha WM-Crapetin matto, jonka äiti osti ensimmäiseen asuntooni n. 5 vuotta sitten. Nyt olisi siis aika hankkia uusia mattoja, tai edes yksi. Jotain graafista, musta-valkoista, harmaakin käy, sopivan iso että peittää mukavasti meidän "kaunista" lattiaa. Hintakin saisi ollu suhteellisen kohtuullinen.
Deko kioskissa oli kiva musta-valkoinen muovimatto, se voisi olla eteiseen oikein sopiva.

6 kommenttia:

 1. Mistäs oot nuo ei-Ikea -matot esiin kaivanut? Hienoja on kaikki!

  VastaaPoista
 2. sanna matilda: Tuo viimeinen on Bo Conceptin Carolina. Kaks muuta ei Ikeaa on ollut vaan mun arkistoissa koneella, enkä muista enää niitten valmistajia, mutta jostain ulkolaisista nettikaupoista ne on.

  VastaaPoista
 3. Tuo ensimmäinen on munkin vakavassa harkinnassa ja samoin se muovimatto mikä on uusimmassa Dekossa. Yritin ettiä googlesta kuvia, missä näkyis tuo eka Ikean matto jonkun kotona, mutta en oikeen löytänyt sopivaa. On kiva nähdä aina miltä se näyttää muiden sisustuksissa, ennenkuin hankkii sen itselle.

  VastaaPoista
 4. PIB: Tuo eka matto on ihana mutta tosi iso. Voi olla jopa liian iso meille. Eikös Time of the aquarius blogin Minnalla oo tuo matto? Käyppäs sieltä kurkkaan.Haluatko säästää postareissa jos tilaat ton Dekon maton? Vois tilata samalla kertaa?

  VastaaPoista
 5. Koska meinaat tilata? Mä en oo vielä ihan varma, tilaisinko vai en...Mä oon nimittäin menossa ens kuun puolella Ikeaan ja pitäis saada sinne säästettyä kans vähän rahaa, jos ostaisin sieltä esim ton ekan maton...

  Kävin heti kurkkaamassa ja sieltä Minnan blogistahan löytyi heti kuva :)

  VastaaPoista