maanantai 8. maaliskuuta 2010

Oma kotiNäin meillä asutaan. Asunnon pohja on kyllä tosi kiva, eikä siinä ole mitään valittamista. Jos jotain kuitenkin voisi muttaa niin eteinen on ehkä vähän turhan iso, siitä voisi ottaa kylppäriin vähän lisää tilaa.
Voi kun tän asunnon saisi ostaa omaksi ja laittaa niin kuin haluaa. Paljon isoja ikkunoita ja valoa. Sopivasti tilaa ja avaruutta. Valkoiset lattiat ja seinät, mattamusta keittiö. Kaunis valkoinen kylpyhuone. Ja ne vanhat ovet takaisin. Muuta en tarvis.

3 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköinen pohja asunnossa. Meillä on aivan toisenlainen. Pitkämäinen eteinen, jonka varrella on kaikki huoneet...Tästä ei saisi tarpeeksi avaraa meille edes seiniä rikkomalla...

  VastaaPoista
 2. Hei! Kivaa, uusi blogi! Mietin ihan samaa edellisessä asunnossani asuessani, että voi kun olisi saanut ostaa sen omaksi ja tehdä sitä ja tätä, olisi saanut "unelmakodin"...hienoa muuten jos opiskelija-asuntoihin saa tehdä muutoksia( vaikkakin omalla rahalla), itsellä se ei käynyt mielessä aikoinaan. Tärkeintähän on että viihtyy!

  VastaaPoista
 3. Paint it black: Meillä on yllättävänkin avara näin vanhaksi asunnoksi.

  Sarona: Kyllähän sinne saa tehdä, mutta kaikki pitää vaan sitten maalata ja laittaa takaisin kun muuttaa pois. Mikä sinänsä on tyhmää koska se valkoinen laminaatti esimerkiksi olisi monen mielestä varmasti paljon parempi kun vihreä muovimatto.

  VastaaPoista