tiistai 28. syyskuuta 2010

Vanhaa lasia

Rakastan vanhaa lasia. Ei tarvitse edes olla mitään designlasia, kunhan vain miellyttää silmää. Huutiksessakin saan hyvin ajan kulumaan kun selailen vanhoja lasiesineitä. Vaikkakin tykkään niin paljon lasista, ei kokoelmani silti ole kasvanut hirveän suureksi.
Ylärivi: Tamara Aladin Reimari maljakko, löydetty äidin kaapeista. Oiva Toikan Flora jälkiruokakulhot, ostettu antiikkimessuilta. Oivat Toikan Flora kannu, ostettu antiikkimessuilta ja lasit saatu mummolta. Alarivi: Tarjoiluvati, löytö kirpparilta. Kermakko mummon perintöä ja sokerikko löydetty kirpparilta. Pullo, löydetty äidin kaapeista.

4 kommenttia:

 1. Sama juttu täällä, mäkin rakastan yli kaiken vanhaa lasia! Muutama maljakko multa löytyy ja muu lasitavara, mutta aika pieni munkin kokoelma vielä on. Siitä syystä lähinnä ettei ole tilaa...

  VastaaPoista
 2. PiB: Just ton tilan puutten takia munkin kokoelma on noin pieni. Sitten joskus ko on iso talo tai enempi tilaa niin ostan kaikkea ihanaa :)

  VastaaPoista
 3. Mä oon niinikään hurahtanut lasiin!! Haaveena olis kiva vitriini jonka vois täyttää noilla lasi jutuilla :)

  VastaaPoista
 4. Vanhassa lasissa on sitä jotain! Tuo keltainen kermakko on mielestäni Tamara Aladinin Pöytä-sarjaa. Sokerikko taas on Erkkitapio Siiroisen Erkki-sarjaa, itselläni on Erkki-kermakko. Pullo näyttää Eero Rislakin tekeleeltä. :)

  VastaaPoista