maanantai 6. syyskuuta 2010

"uusi keittiö"


Tältä meidän keittiö nyt sitten näyttää. Vetimet puuttuu vieläkin, mutta niitten hankinta voi kestää sen verran kauan, että teen jo postauksen. Eihän tuo mikään luxus keittiö ole, jos vaikka verrataan tähän Bambulan keittiöön, mutta ainakin omasta mielestä huomattavasti parempi kuin entinen. Se mitä me sitten tälle keittiölle tehtiin, niin kaappien ovet päällystettiin mattamustalla dc fixillä, oli helppoa ja nopeaa. Lopputulos on siisti, saa nähdä miten kauan sitten pysyy sellaisena. Laattojen saumat maalattiin valkoiseksi saumatussilla, aika veemäistä hommaa, mutta lopputulos ihan ok. Nyt sitten vielä ne vetimet kun löytyis ja listat sais maalattua niin olisi valmista. Tuo mikro "syvennys" tai mikä lie, tekisi mieli ottaa ihan avohylly käyttöön, sitten pitäis vaan keksiä mikrolle joku toinen paikka. Mut mitäs tykkäätte keittiön uudesta lookista?

Muistutus vielä että tänään on sitten viimeinen mahdollinen päivä osallistus arvontaan, eli äkkiä kommentoimaan jos haluaa printin itselleen.

20 kommenttia:

 1. Mahtava lopputulos. Pienelläkin saa aivan uutta ilmettä, jos vain viitsii nähdä vaivaa.

  Mikro on aina itse ikävyys keittiössä. Ne on usein vielä niin rumiakin. Meillä se on suosiolla piilotettu kaappiin sisälle. Ovi auki pörisee ihan turvallisesti ja sitten kun ei ole käytössä, ovi pysyy visusti kiinni.

  Kerro tarkemmin millaisia vetimiä olet ajatellut?

  VastaaPoista
 2. Kiva ja helppo! Kerro tuosta dc fixistä. Mitä ihmettä se on?

  VastaaPoista
 3. Tulee huikee kun vielä maalaatte listat!

  Saanko kysyä onko nuo aidot DSR-tuolit? Oih ja voih kun mullakin ois tuollaset... :)

  VastaaPoista
 4. Kotoilija: Voi ku meillä mahtuiski mikro johonki kaappiin, muutenkin säilytystilaa on liian vähän.
  Alunperin olin ajatellut Ikea Metrik vetimiä mustana, mutta niitä ei enää saa. En tiedä pitäisikö sitten yrittää spreijata vaikka ne metallin väriset. Joka tapauksessa reikien väli tulee olla se 96mm koska ei voida rei'ittää noita ovia uudestaan.

  Kotilo: dc fix on kontaktimuovia, tai en tiedä onko se vähän normaalia paksumpaa, mutta kuitenkin samaa ainesta.

  Killi: Kyllä ne on aidot DSR:t, saatiin häälahjaksi (pyydettiin siis rahaa näihin) :) Oon ihaillu noita niin kauan ku muistan, ja vihdoin saatiin ne itelle. Eikä kyllä oo päivääkään harmittanut että panostettiin lahjarahat noihin.

  VastaaPoista
 5. Ohhoh, mikä huikea muutos! Näyttää tosi hienolta. Eipä olis tullut meikäläiselle mieleen kontaktimuovin käyttö. Taidan varastaa ideasi meidän kammottaviin vaatekaappeihin.
  Ja mitkä tuolit! Naamani vihertää jo :)

  VastaaPoista
 6. Oi, upea lopputulos! Toivottavasti kestää hyvänä. :) Olen katsellut omiakin keittiönkaappeja "sillä silmällä", mieli tekisi vaihtaa ainakin vetimet ja tasot (... niin ja repiä baarikaappi huitulankuuseen mutta se ei taida olla mahdollista).

  VastaaPoista
 7. Hieno siitä tuli! Näyttää kivalta, kun ovet on vaan mustat ja muuten kaikki valkoista -pitää pitää mielessä seuraa keittiötä varten :)

  VastaaPoista
 8. Täydellinen "kasvojenkohennus". Tykkään!

  VastaaPoista
 9. On kyl tosi, tosi huikea parannus. Teidän koti näyttää kokonaisuudessaan tosi kivalta!

  VastaaPoista
 10. Tosi kiva lopputulos! Ihan kuin uusi keittiö.
  Mistä muuten ostitte noi DSR-tuolit ja paljon ne maksoi? Mä haaveilen niistä niillä puisilla jaloilla.

  VastaaPoista
 11. Tykkään tosi paljon! Upea keittiö!! :)

  VastaaPoista
 12. Vau, hieno muutos! Tykkään!

  VastaaPoista
 13. Tosi hieno muutos! Ja muutenkin nätti asunto.

  VastaaPoista
 14. Ihan tosi hieno ja tyylikäs tuli! Kelpaa kokkailla! :)

  VastaaPoista
 15. Todella tyylikäs tuo uusi keittiö..olisipa meilläkin :)

  http://kesaheinanelamaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 16. mingna: Voi kuule munki tekis repiä tosta toi typerä taso irti... se on ihan turha! joku älykkö ollu taas suunnittelemassa tuotaki keittiötä :)

  iina: Tilattiin tuolit Atomic Interiorsilta briteistä. Tuoli hiukan halvemmaks ku Suomesta, mutta en tarkkaa muista kuinka paljon maksoi.

  VastaaPoista
 17. Moikka=)

  Plajonko tämä maksoi?
  ihanan näköistä!

  VastaaPoista
 18. Anonyymi: DC-fixit tuli maksamaan jotain 30€, saumatussi taisi olla 6€ ja vetimet n. 40€+ spraymaali 3,50€. Kohtuu halvalla hyvä muutos :)

  VastaaPoista
 19. Voitko kertoa miten tuo käytännössä siis tapahtui,tyhmä kun olen.. siis liimasitte vain vanhojen ovien päälle,pitikö ne irrottaa paikoiltaab liimaamista varten? Onko teillä vuokrakämppä? Itsellä just samanlaiset keittiönkaapit kuin teillä ennen,ja hitto ku haluaisin tuunata niitä vähällä rahalla.. Lähteekö tuo dc fix muka irti siististi jättämättä jälkiä sitten kun sattuu muuttaan kämpästä pois ja joutuu palauttaan keittiön samanlaiseks tylsäksi ja rumaksi? :-)

  VastaaPoista
 20. ^Liimattiin vaan DC-fix vanhojen ovien päälle. Ensin irrotettiin ovet ja sitten pesin ne hyvin. Sen jälkeen ruiskutin kevyesti sumutepulolla vettä oven pintaan. Kalvo kannattaa leikata oikean kokoiseksi ennen asentamista, eli n. 5-10cm yli reunojen. Asentamisessa kannattaa ehdottomasti olla joku auttamassa. Meillä mies kiinnitti kalvon yläreunasta ensin, sitten veti sitä kumilastalla kiinni oven pintaan, samalla kun minä vedin sitä paperia irti kalvosta. Ja kyllä me asutaan vuokrakämpässä. Oon kuullut sekä huonoja että hyviä kokemuksia irrottamisesta, enemmän kuitenkin hyviä. Mulla kun ei kuitenkaan omakohtaista kokemusta ole asiasta niin en uskalla sen kummemmin sanoa, sitten joskus kun nuo revitään irti niin varmaan osaan sanoa kannattiko :D Siihen varmaan vaikuttaa useampi asia miten ne lähtee, esim kuinka kauan ne on ollut paikoillaan tai paistaako niihin aurinko päivisin yms. Huoh miten pitkä vastaus, toivottavasti selvensi asiaa :)

  VastaaPoista