torstai 16. syyskuuta 2010

Teippileikki

Tänään on ihan mahdottoman tylsä päivä. Heräsin aamulla klo 11.35, en edes muista millon olisin nukkunut noin pitkään. Mies on mennyt kymmeneksi luennolle ja tulee vasta kuuden aikaan illalla, sen jälkeen pitäis lähteä kohti pohjoista. Oli siis pakko keksiä jotain ajanvietettä että kestän kuuteen asti. Kaivelin nurkista keittiöstä ylimääräiseksi jääneet kontaktimuovit ja aloin teippailla kylppärin ovea, eteisen puolelta tietty. Harmittaa ettei tuota materiaalia ollut tarpeeksi, jotta olisin saanut vähän enemmän ja tiiviimmin noita raitoja. Mittauksetkaan ei mennyt ihan just, mutta sovitaan että tämä on kultaisessa leikkauksessa, vaikka ei se ihan sitäkään ole.

15 kommenttia:

 1. Vau, tuo näyttää tosi hyvältä!

  Pitäisköhän munkin alkaa jotain tuollaista taiteilemaan esim. nuoremman neidon vaatekaapien oviin, kun ne on aika kurjassa kunnossa.

  VastaaPoista
 2. Siis tostahan tuli ihan mahtava! Hyvä ettei ollut enemmän teippiä;)

  VastaaPoista
 3. Hyvä leikki!!! Mä ostin viimeviikolla matta mustaa kontaktimuovia ja odotan tässä inspiraatiota leikkiin. Meillä teipataan isot valokatkasimet:)

  VastaaPoista
 4. Upea. Voit päivän päätteeksi olla tyytyväinen, että todellakin sait jotain näkyvää aikaiseksi. :)

  VastaaPoista
 5. Kivan näköinen! Harmi kun meillä ei ole tasaiset väliovet (vaan asunnon aikakauteen täysin sopimattomat peiliovet, huoh), muuten saattaisin vähän matkia. :D Toisaalta, voisihan tuota soveltaa johonkin muuhunkin kohtaan...

  VastaaPoista
 6. Hei! Aivan ihana ovi...Vautsi..

  Tuli muuten mieleen, kun selailin blogiasi:

  Tuossa joskus kauan sitten pohdit valkoisen KoKo- sarjasi yhdistämistä marimekon siirtolapuutarha astioihin. Päädyitkö lopulta näihin marimekon ihnanuuksiin ollenkaan? Itsella on iittalan valkoista teemaa (muodoltaan kuitenkin aika lähellä KoKoa) ja olisi ihana nähdä kuvia siitä, miltä omat astiasi (jos nyt siirtolapuutarhaan päädyit) näyttävät yhdistettynä!

  Miten muuten yleensä käytät valkoista astiastoasi? Miten saat siihen sellaista elävyyttä, kun yksinäänhän nuo tuntuvat aika tylsiltä? Oletko kerännyt mausteeksi jotakin muuta väriä samasta tai eri sarjasta, vai käytätkö esim. erilaisia ja -värisiä lautasliinoja kattausta piristämässä?
  Kauhea ongelma, kun omat valkoiset astiat tuntuvat niin tylsiltä.

  Miten muuten yleensä kattaat? Olisi ihana nähdä myös erilaisia kattauskuvia blogissasi, mikäli yleensä kattaukseen panostat.Niin ja olisi aivan ihana päästä kurkistamaan astiakaappiisi - olenhan kerran hurahtanut astioihin. Niitä tulee aina hypisteltyä kaupassa, vaikka tietää, ettei mitään uutta varsinaisesti tarvitsisikaan...Hah!

  HUH! Tulipa taas pitkä kommentti...toivottavasti jaksat lukea ja vastailla kysymyksiini! Kiitos!

  Ihana blogi sinulla!

  Astia

  VastaaPoista
 7. Todella hieno!! Harvoin pidän tuunauksista ja en pidä koko sanasta mutta nyt sanon HIENO TUUNAUS!!

  -Tiina

  VastaaPoista
 8. Astia: Kyllä on tarkoitus yhdistää ne siirtolapuutarha lautaset ja KoKo, vielä en kuitenkaan ole lautasia saanut ostettua.
  Itse olen niin yksinkertaisen ystävä että rakastan valkoista kattausta, jos jotain lisää haluan niin sitten serveteillä tai muuten. Meille on myös Illusia astiasto kaapissa, jota tosin tulee harvemmin käytettyä.
  Voisin joskus esitelläkin astiakaapin sisältöä, tosin sieltä tuskin mitään kovinkaan ihmeellistä löytyy :)

  VastaaPoista