lauantai 10. huhtikuuta 2010

Valaisimia ja asuntoesittelyitä


Yritin kuvata tuota meidän DIY projektin tulosta, mutta ei oikeen saanut hyvää kuvaa. Valaisin kyllä on hieno, ainoastaan johto on liian lyhyt ja lamppu jää vähän turhan ylös. Mietin jo että pitäisikö maalata varjostin sisältä jollain räikeellä, vaikka neon keltaisella, mitä tuumaatte? Napsin sitten vielä harjoituksen vuoksi muutaman muunkin kuvan, joista yksi ainut oli julkaisukelpoinen, vaikkakin vino. On tosi vaikee saada hyviä kuvia sillon kun kuvaa esim. ikkunaa vasten, ja meillähän noita ikkunoita vielä kaikenlisäksi riittää. Pitäisi jaksaa vielä perehtyä noihin kameran säätöihin enempi, niin ehkä alkais kuvat onnistumaan paremmin. Tahdon olla turhan häitäinen ja kärsimätön opettelemaan, pitäisi olla täydellinen heti. Lupaan laittaa parempia kuvia heti, kun siinä onnistun.
Huomenna on kiva päivä. Mennään käymään kahdessa asuntoesittelyssä, lähinnä huvinvuoksi, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Myös maanantaina mennään katsomaan yhtä asuntoa, joka vaikuttaa lupaavalta. Jännittää.

2 kommenttia:

  1. Lamppu vois olla makee jos sen maalais sisältä jollain värillä. Itse haluisin kanssa kokeilla moista, mutta kun on sellainen pikku ongelma että ei oikein mahdu valaisimia enää minnekään ;)Kaikki valaisimet on taidettu jo talon eri tiloihin valita.

    VastaaPoista
  2. Sama juttu tuon kuvaamisen kanssa: perusasiat on ainakin jotenkin hallinnassa, joten ohje-ja opaskirjojen luku saati jollekin lyhyelle kurssille meno siirtyy aina hamaan tulevaan. Olisi ihanaa osata kuvata! Meillä on tuo sama hörhelölamppu makkarissa.

    VastaaPoista