maanantai 26. huhtikuuta 2010

Kotiutunut


Tänään se sitten tuli vihdoin viimein. Vielä paikkaansa etsii, mutta eiköhän se löydy. Kukahan jaksaisi meidän tuolin päälliset ommella loppuun, mulla katos inspiraatio.
Kyllä oli taas hyvää suomen kieltä tuo eilinen postaus, hieman väsyneenä kirjoitin.

11 kommenttia:

 1. Hyvä ja hieno ännä. Mistä tilasit omas? meille on tulossa P ja L-kirjaimet.

  VastaaPoista
 2. Hieno on! Meillä myös aikeissa hankkia tuollainen. Mistä ostit omasi?

  VastaaPoista
 3. En ihan ymmärrä sinun tyyliäsi esitellä ostoksiasi ja julkaista kommentit joissa kysytään ostopaikkaa, ilman että vastaat kysyjille??!!

  VastaaPoista
 4. Anteeksi, nyt on ihan unohtunut tosiaan vastata tänne vieraille kirjaimen ostopaikka. Eli siis ostin kyseisen kirjaimen Parolan Aseman Katjalta. Eli sinne voitte laittaa postia menemään tai kommenttia jos kiinnostaa. Vielä kerran pahoittelen hajamielisyyttäni :) Peace!

  VastaaPoista
 5. Ja lisätään vielä sen verran että suosittelen kyllä Katjan kanssa kaupankäyntiä :) Sujui nopeasti ja vaivatta.

  VastaaPoista
 6. Eihän sitä kaikkea voi huomata/muistaa :) Vielä yksi kysymys: Mitä N maksoi?

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Noita kirjaimia saa valoilla sekä ilman. N olis maksanut ilman valoja 40€ + 10€ postikulut ja valoilla 160€ +postikulut. Kannattaa kysellä Katjalta lisätietoja, koska kirjaimia oli paljon ja hinnat varmasti vaihtelee. Tuo meidän kirjain oli isoimmasta päästä mitä löytyi.

  VastaaPoista
 8. Hei!Löysin loistoblogin..tässä ilta kivasti hurahtanut ;) Kiinnostaa tietää tuon kyseisen nojatuolin historia,että onkohan lie sellainen perus 60-luvun nojatuoli josta irrotettu pehmusteet ja päälliset,ja alta paljastunut tuo pelkkä runko (joka on valkoinen..??vai oletko itse sen maalannut valkoiseksi). Ihan tyhmä kysymys mutta pakko oli kysyä kun jäin sitä niiiiin pohdiskelemaan että mikä toi nojatuoli on,vai onko sitten tuo mitä arvelin. Kiva se siis on, TODELLA! Kiitos mielettömän upeesta blogista! ellu

  VastaaPoista
 9. ellu: Nojatuoli on Askon tuotantoa ja pehmusteet on ollut viimeisen neljä kuukautta tuolla päällystettävänä :D jospa sais nyt aikaiseksi muuton jälkeen. Pehmusteet on vaan tarralla kiinnitettävät tuohon tuolin istuin- ja selkäosaan, ei siis koko tuolin päälle.

  VastaaPoista