torstai 5. toukokuuta 2011

Potilas/ patient


"Moi, mää oon Penni. Mää oon vähän semmonen Rymy-Roope, tai ainakin niin tuo mun akka väittää. Puuttuhan multa kyllä etuhampaat alhaalta ja nyt on silmäkulmassa tikit, joten ehkä siinä on jotain perää. Tästä viimeisimmästä välämästä syytän kyllä vähän akkaa ja sen typeriä sisustusratkaisuja. Minä kun tykkäisin nukkua tuolla keittiön hyllyn alla, mutta kun ovikello niin mukavasti pirahti yks ilta, niin tuli kiire juosta katsomaan kuka tulee ja hylly viilsi haavan silmään. Hätä siinä tuli ukolla ja akalle, kun verta tuli niin paljon. Puolilta öin jouduttiin vielä menemään eläintohtorille tikattavaksi. Siellä ne pisti mulle piikin pyllyyn. Heräsin vasta kotona ja akka nukkui lattialla mun vieressä. Herätin akan ja sitten se silitteli mua yön, jos se meinas nukahtaa, niin rappasin sitä niin että se heräs uudelleen. Nyt mää oon jo parantumaan päin ja onni onnettomuudessa ettei silmälle käynyt mitenkään. Ainoa huono asia on, ettei akka päästä enää nukkumaan hyllyn alle. Onneksi sain kuitenkin uuden pedin, kun akka tyhjensi lehdet tuosta vanhasta matkalaukusta, siinä on ihan kiva makoilla.
Tänään me lähdetään pienelle road tripille. Ensin mennään Keski-Suomeen, sieltä Itä-Suomeen ja sitten pohjoseen. Matkalla nähdään tuttuja, sekä juhlitaan synttäreitä ja äitienpäivää.
Heippa vaan kaikille! Pitäkää mukava viikonloppu!"

"Hi, my name is Penni. I am little bit a tasmanian devil or at least that is what my missus says. I am missing my lower front teeth and now I have some stiches on corner of my eye so maybe she might be right. For this newest injury I blame missus and her stupid decoration ideas. I like to sleep under the kitchen shelf but this one night when the doorbell rang I was in a hurry to run and see who was coming and the shelf cut the corner of my eye. Gaffer and missus were in panic because there was so much blood coming out of my eye. I had to get to the vet at the midnight to get stitches. There I got a spike in my butt. When I woke up, I was at home sleeping on the floor with missus. I woke her up and then she petted me all night, if she tried to fall asleep, I scratched her until she woke up again. Now I'm getting better and with my luck, there was no bigger damage on my eye. Only bad thing is that missus won't let sleep under the shelf anymore. Luckily I got a new bed when missus took all the magazines from the old suitcase, it is a nice place to lie on.
Today we are going on little road trip. First we are going to Central Finland, from there to eastern Finland and finally from there to the north. During the trip we are going to see some old friends, celebrate birthdays and mother's day!
Bye bye everyone! Have a nice weekend!"

13 kommenttia:

 1. Löysin eka kerran blogisi, kun klikkasin jonkun blogilistan kuvaa. Oli pakko klikata, kun näin Pennin naaman. IHANA! Meillä on ollut espanjanvesikoira ja nyt käy ajoittain hoidossa 3 espanjalaista. Ihana blogi löytyi kanssa. Todella mun mieleen, Klikkaan lukijaksi heti paikalla. Ihan myyty!

  VastaaPoista
 2. No voi Penniä! Täällä lapset ihailevat myös Pennin kuvia!

  Tuo edellisen postauksen vihreä pensseli on muuten makee...

  VastaaPoista
 3. Voi Penniparka! Sehän on espanjanvesikoira, eikös vain? Meidän naapurissa samannäköinen Dudu neitokainen. Pennin silmäkulmalle pikaiset paranemiset!

  VastaaPoista
 4. Voi toista, onneksi ei silmään käynyt... Ja kiitokset tosta nukkupaikkavinkistä, josko meidänkin karvainen perheenjäsen sellaisessa suostuisi nukkumaan!

  VastaaPoista
 5. Voe pikku-Penni! Rapsutuksia potilaalle, hienon uuden sängyn olet saanut :)))

  VastaaPoista
 6. Voi toista, paranemisia sinne!!! :)

  VastaaPoista
 7. Voi raukkaa kohtalon kolhimaa. Paranemisia ihan yliherttaselle hauvalle!

  VastaaPoista
 8. Voih, kävipäs köplästi! Mutta ei onneksi pahemmin!

  Ps. Mahtavaa kerrontaa!

  :)

  VastaaPoista
 9. Voi pientä toheloa... Ihana matkalaukkupeti pikku hauvalla :) Kivaa reissua!

  VastaaPoista
 10. I hope Penni get well very soon.

  VastaaPoista
 11. Voi pientä poloista, pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 12. Pikaista paranemista suloiselle nappinenälle :)

  VastaaPoista
 13. Apua miten ihana <3 Onneksi pikkuinen selvisi säikähdyksellä, eikä käynyt pahemmin! Paljon rapsutuksia Pennille!

  VastaaPoista