sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Kolmen kopla/ bunch of three


Suunnittelu jatkuu ja nyt ois hakusessa jakkara. Mielellään musta ja puuta. Kolmen joukkoon on kiirinyt Pirkka, Baby Rocket ja Dalfred. Dalfred ois kukkarolle sopivin, mutta sen korkeus vähän mietityttää, tai lähinnä se että voisko siitä jalkoja vähän pätkästä. Pirkan vois toki jostai löytää vanhan suht edullisen ja Baby Rocketista sais sitten pulittaa vajaa 200€. No mietitään mietitään, vielä on aikaa. Onko teillä suosikkia? Vinkkejä otetaan vastaan.

Planning continues and now I'm looking for a stool. I would like it to be black and wooden. Top three at the moment is Pirkka, Baby Rocket ans Dalfred. Dalfred would be most suitable for my vallet but the height of it makes me doubt or most of all it makes me think if I could cut its legs little bit shorter. I could find old and affordable Pirkka from somewhere, for Baby Rocket I would have to pay almost 200 €. Wel, lets see, I still have time.

18 kommenttia:

 1. Meillä on keittiössä Baby Rocket. Se on ihan mukava istua mutta muussa käytössä sangen epäkäytännöllinen; kolmejalkaisena se pysyy vähän huterasti pystyssä esimerkiksi päälle kiivetessä.

  VastaaPoista
 2. Mun ikisuosikki on Pirkka, joka meiltä löytyykin valkoisena! Tuo baby rocket näyttää minusta kiikkerältä.

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti Pirkka. Itselleni myös sellaisen haluaisin.

  VastaaPoista
 4. Mun ääni ehdottomasti Pirkalle! Äiti löysi sellaisen kirppikseltä 5 eurolla.. Reppana oli huonossa kunnossa, mutta onneksi äiti pelasti ja ystävänsä laittoi sen taitavin käsin uuteen, upeaan uskoon. Nyt siinä on mustat jalat ja istuinosa tummanpuhuvaa puupintaa syineen. Sattumoisin tämä sama kaveri on nuorena poikana ollut töissä ja tehnyt näitä samaisia tuoleja omin käsin, joten jälki on todellakin ammattimaista. :)

  VastaaPoista
 5. Nuista sanoisin ehdottomasti että Pirkka! <3 Toinen ihana ois Tale: http://www.finnishdesignshop.fi/huonekalut-jakkarat-tale-jakkara-musta-p-1124.html, mutta hintaa on siunaantunut ehkä hieman liikaa... Mutta jos kirpparilta löytyisi sellainen, jonka arvoa myyjä ei tajua...

  VastaaPoista
 6. Mua viehättää jotenkin tuo Dalfred tosi paljon. En oikein edes tiedä miksi, jokin tuossa kolhossa muotokielessä puhuttelee. :)

  VastaaPoista
 7. Täytyy pitää silmät auki, jos sattuis tulemaan vastaan halvalla Pirkkaa tai Babya. Itsekin kyllä tykkään tuosta Dalfredista kovin, se korkeus vaan... Tale ois ehdottoman ihana, mutta liian hintava. Minkälainenhan se on istua? Myös Muuton Raw miellyttää silmää, mutta sitä ei taida saada mustana.

  VastaaPoista
 8. Minunkin silmää miellyttää Dalfred, hirmu kivan näköinen! Baby Rocket taas ei ole koskaan oikein iskenyt, johtuu varmaan tuosta pyöreän pehmeästä muotokielestä.

  VastaaPoista
 9. Maybe this would be an option for you!? http://www.contemporist.com/2009/12/15/eiffel-stool-by-shigeki-fujishiro/. It's "only" 79€ in Germany.

  VastaaPoista
 10. Meillä on Pirkkaa ja yksi Baby ja äänestän ehdottomasti Pirkkaa :) Aarnion jakkara on tosi kiikkerä, sille ei voi nousta jne.

  VastaaPoista
 11. Pirkka on niin kaunis! Dalfred olisi modernimpi eikä ollenkaan paha sekään, hmmm... Ole tarkka ota Pirkka! ;)

  VastaaPoista
 12. I <3 Pirkka. Meiltäkin löytyy Pirkkaa ja se on ikisuosikkini.

  VastaaPoista
 13. Itse rakastuin BoConceptin Shogun-jakkaraan, hintakaan ei olisi loppujen lopuksi päätähuimaava.. Tätä saa myös mustana! <3 http://verkkokauppa.vepsalainen.com/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=02300743

  VastaaPoista
 14. Pirkka Pekka on noista minun suosikki ;)

  VastaaPoista
 15. Täältä lähtee ääni myös Pirkalle. Sellaisen haluaisin ehdottomasti itsellenikin.

  VastaaPoista
 16. bsby rocket löytyy eteisestä. puun tuntuma miellyttää.

  VastaaPoista
 17. Pakko laittaa vanhaan postaukseen kommentti. Ehdin jo itse hankkia Dalfred-jakkaran tarkoituksenani lyhentää se pianojakkaran roolia hoitamaan. Tänään törmäsin kuitenkin Tampereen Ikeassa erittäin pitkälle samantyyliseen, mutta matalampaan jakkaraan nimeltä Svenerik. Mustana ja vaalean puun värisenä oli ainakin esillä.

  VastaaPoista