tiistai 24. toukokuuta 2011

Hauskaa/ funTämä päivä on jorailtu kummitytön kanssa Bruno Marsin tahdissa. Kyllä tulee vauhtia 9kuukauden ikäiseen pikkuneitiin, kun ylläolevan biisin laittaa soimaan. Oikeasti meidän päivä ei ole ollut kovin laiska, vaikka laulussa niin hoilataan. Ollaan imuroitu, siivoiltu, leivottu, tanssittu ja lenkkeilty. Lenkki tosin jäi vähän lyhyeksi, kun taivaalle keräänty uhkaavan näkösiä sadepilviä.
Mää oon siis nyt kaks viikkoa pohjosessa kummitytön ammana, joten sisustuspostaukset on vähänä. Aattelin kuitenkin kysästä, että kiinnostaisko teitä postaukset esim mun äidin kodista tai veljen kodista? Molemmat on erityylisiä kuin meidän koti, mutta kauniita ja erilaisuushan on rikkautta. Voin toki postailla myös mun ja Pinjan päivän touhuista, jos se jotakin kiinnostaa. Kysyn tätä ihan siksi, että melko harvoin poikkean täällä blogissa sivuraiteille, tai oman kodin ulkopuolelle. Miten on? Kyllä vai ei?

Today we have been dancing to Bruno Mars with my goddaughter. You should see the moves that this nine months old little missie does when she hears this song. Our day haven't really been lazy even the song says so. We have been vacuuming, cleaning, baking, dancing and we took a walk. Our walk was short though since there was some threatening clouds gathering on the sky.
I am babysitting my goddaughter for two weeks now here in the north so there will not be so many posts considering decoration. Because of that I was wondering if you would be interested on posts about my brothers or mothers homes? Both of them are very different compared to our home but still very beautiful. I could also post about what Pinja and I do every day if someone is interested. The reason I'm asking is because I usually never go off track on my blog or even outside of my own home. So how is it? Yes or no?

13 kommenttia:

 1. Kyllä :) Kaikki kelpaa..

  VastaaPoista
 2. Jos nyt näin vienosti koittaisin vihjaista että monet sisustusblogit ovat menneet pikkulapsiblogeiksi, ja toivoisin että sun blogi olis jotain muuta.. Mutta se nyt onkin vain minun mieltymykseni, kun itselläni ei ole lapsia. (vai ymmärsinkö ihan väärin, oletin että Pinja on se 9kk tyttö..?)
  Muiden koteja esittelyssä, mikä ettei =)

  VastaaPoista
 3. Peeta: No ei pelkoa, että tästä tulisi mitään pikkulapsiblogia, kun ei tosiaan itellänikään ole lasta. Enkä ajatellutkaan että joka päivä alkaisin mitään päivitystä tekeen, varsinkaan kakkavaipoista tms. Katsotaan nyt mitä tulee, ei kuitenkaan viittis ihan kahta viikkoa hiljais eloakaan pitää :)

  Sara & Esa: :)

  VastaaPoista
 4. hehee mullakin on 9 kuukauden ikäinen kummityttö nimeltä Pinja :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä kyllä kyllä! Sun jorinoitahan lukee mielellään vaikka kuinka poikkeais reitiltä. :) Kakkavaippajututkin mennee! :D

  VastaaPoista
 6. Blogiasi on ollut ilo lukea ja kahden viikon hiljaisuus olisi kyllä aika kauheeta... :D että jos intoa riittää niin anna näppiksen vaan soida!

  VastaaPoista
 7. Tosiaan, lapsiaiheisia sisustusblogeja alkaa olla vähän liikaa. Me sisustusbloggaajat vissiin aletaan olla niin vanhoja ja aikaa kirjoitteluun on monilla vain äitiyslomalla. :) Eli lasten jutuista ei hirveesti kiinnostais lueskella kun ei omiakaan vielä oo mut muiden kodeista mielellään KYLLÄ KIITOS! :)

  VastaaPoista
 8. KAROLIINA: Eikai me vanhoja olla, eihän?? :D Minen ainakaa oo. En ainakaan siinä mielessä, että pitäis hankkia lapsia.

  VastaaPoista
 9. Hay!
  I would like to see your mother and brother's home (just to see two different styles, I guess it's not black and white color scheme?;).
  Needless to say I would also like to hear what are you doing with your goddaughter.

  I appreciate and read with interest every topic you share with us. So thank you for writing in english too so I'm able to follow your blog.
  Lep pozdrav, Mojca

  VastaaPoista
 10. No ei kai! ;) Mä kyllä olen jo kolmekymppinen, joten pieniä vauvapaineita on ilmassa, mut ilman miestä on jälkikasvun hankkiminen mahdotonta. Toistaiseksi siis vain vauvavapaata sisustamista! :D

  VastaaPoista