perjantai 4. maaliskuuta 2011

Yksi/ one

Likainen parketti täyttää tänään 1vuotta. Tämä ensimmäinen vuosi on ollut hauska ja ihana, vaikka välillä on ollut inspiraatio kateissa ja ehkä hieman kiukuttanutkin. On ihan uskomatonta kuinka moni tänne on vuoden aikana löytänyt, osa jäänyt ja osa lähtenyt. En ihan osannut odottaa tällaista, kun aloin blogia kirjoittamaan. Kiitos teillä kaikille ihanille lukijoille, jotka innostavat mua jatkamaan bloggaamista. Teidän kommentteja on ihan älyttömän kiva lukea, joten rohkeasti niitä vaan enemmän. Joskus saatan huonomuistisuuttani unohtaa vastata joihinkin kysymyksiin, mutta ei kannata luovuttaa kerrasta. Kiitos vielä kerran ja oikein hauskaa viikonloppua teille ihanat!

Today Likainen parketti is one year old. First year has been wonderful and lots of fun, even tough sometimes the inspiration has been lost and I have been feeling little bit irritated. Thank you all of my lovely readers, you have inspired me to continue blogging. Have a nice weekend my sweetpies!

22 kommenttia:

 1. Paljon onnea yksivuotiaalle! Toivottavasti päästään juhlimaan vielä monia synttäreitä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihanasta blogista ♥! Olet mun lempparisisustajia!

  VastaaPoista
 3. Onnea! Toivottavasti vuosia tulee lisää vielä monta, jokainen postaus jaksaa aina ihastuttaa. :) Olen ahkera lukija, mutta laiska kommentoija. :D

  VastaaPoista
 4. Hurjasti onnea yksivuotiaalle! Blogiasi on suuri ilo lukea ja katsella. Oikein kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Onnea blogille! Tämä on ollut tosi kivaa seurattavaa. Mun kuva päivässä -blogi täytti eilen 2 kuukautta, hih ;o) perässä tullaan!

  VastaaPoista
 6. Onneksi olkoon! Blogiasi on ilo katsella, se on niin täynnä ihania, kauniita ja inspiroivia kuvia! :)

  VastaaPoista
 7. Onnea! Hienoa, että blogisi on olemassa. Likainen parketti oli yksi ensimmäisistä blogeista, joita aloin säännöllisesti seurata. Varmaan aikalailla just silloin, kun aloitit.
  Blogisi on yhtään liioittelematta yksi kauneimmista suomalaisista blogeista. Et rönsyile, vaan pidät linjasi. Jokainen kuva on upea ja kotinne unelma!
  Jatka vaan samalla linjalla!

  VastaaPoista
 8. Onnea blogi ja sen pitäjä! Kiitos leivoksesta.

  VastaaPoista
 9. Kiitos itsellesi! Blogisi tsemppaa ja inspiroi, keep it up!

  VastaaPoista
 10. Congratulations!, I love your blog!

  VastaaPoista
 11. onnea yksivuotiaalle!! ja pitkää ikää ;)

  VastaaPoista
 12. Paljon onnea! Kiitos, että jo vuoden jaksanut ahertaa tämän blogin parissa ja inspiroinut valtavasti meitä lukijoita! Toivottavasti saamme nauttia tästä ihanasta blogista jatkossakin vielä pitkään :)

  VastaaPoista
 13. Isosti Onnea!! Blogi ansaitsee kyllä vielä monen monta eläväistä vuotta :)

  VastaaPoista
 14. Onnea blogille 1 vee! Sulla on ihan omanlainen fiilis valokuvissa ja blogissa ja siksi sitä on kiva seurata ja siksi siitä varmaan moni tykkääkin =)

  VastaaPoista
 15. Onnea yksivuotiaalle! Astuin blogiisi tänään ensimmäistä kertaa ja tykkäsin kovasti. Aion vieraille toistekin.

  VastaaPoista
 16. Synttärionnittelut!

  Sulla on ihana blogi. Käyn täällä lähes päivittäin, vaikka en kommenttia olekaan aiemmin laittanut. Jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista
 17. Onnea 1 vee! blogisi on ihana ja inspiroiva!!

  ja hei, sellaista kyselisin.. kun luin aiempia postauksia ja olit spreijannut ikean metrik vetimet mustaksi. miten hyvin maali on kestänyt? ja miten hioit/ millä maalilla sprayasit? harmittaa kun niitä mustia vetimiä ei enää saa..

  anna

  VastaaPoista
 18. Kiitos kaikille onnitteluista :)

  anna: No ikävä kyllä maali on hieman lohkeillut. Terävät reunat tahtoo kulua paljaaksi, varsinkin niistä vetimistä mitä käytetään paljon. Hioin ne sellaisella hiontatyynyllä ja ihan tavallisella mattamustalla spraymaalilla sitten maalasin useita ohuita kerroksia.
  Olin itsekin tosi harmissaan että Ikea päätti lopettaa niitten mustien vetimien tekemisen, hmph!

  VastaaPoista
 19. Onnea, onnea!
  Blogissani on sinulle tunnustus:)

  VastaaPoista
 20. Paljon onnea kivalle 1-vuotiaalle, jonka suht vasta olen löytänyt!

  VastaaPoista