tiistai 16. marraskuuta 2010

Vaihtelua/changes

Olen suunnittelut uudestaan meidän ruokailutilan/keittiön sisustusta. Meillä vaihtui/vaihtuu ruokapöytä ja innostuin sitten vaihtamaan vähän muutakin. Norm siirtyy siis olkkarista keittiöön ja tämä hyllykkö vaihtuu tuollaiseen metallihyllyyn. Matto on Ikean uutuus Vejen. Uusi ruokapöytä on teko vaiheessa, joten siitä kuvia sitten kun on valmis. Vanhassa pöydässä ei pysynyt se musta vaha, joten se siirtyi äidille putsattavaksi ja käyttöön. Uusi pöytä tulee olemaan myös musta, ainakin kannen osalta. En vaan ole osannut päättää maalataanko kansi, vai käsitelläänkö jollain petsillä yms. mustaksi.
Oon tällä hetkellä taas pohjoisessa koira ammana kun äiti lähti reissaamaan. Siksi siis hieman hiljaista näin blogin puolella. Ens viikolla petraan kun pääsen kotiin.

I'm redecorating our kitchen and dining area.We are going to have a new dining table so I got inspiration to change something else as well.
Norm69 will be moving from living room to kitchen and the shelving is going to be replaced by this metallic shelf. The carpet is from Ikea, called Vejen. I'll post pictures of the new table when it's ready.
I am up north at the moment since my mom is travelling. That's the reason for the blog silence. I'll do better next week when I get home, I promise!!

3 kommenttia:

 1. Hei Nena!
  Löysin ihanan blogisi ja olen inspiroitunut :)
  Kertoisitko vielä, mistä olet tuon mahtavan metallisen hyllyn ostanut?

  VastaaPoista
 2. annukka: hei, nyt en kyllä muista että mistä hylly on. Jostain netti rautakaupasta kuitenkin ihan varastohylly. Kotona olisi linkki tallessa, voin laittaa sen myöhemmin jos löydän :)

  VastaaPoista
 3. Joo, laita jos viitsit! Kiitos :)

  VastaaPoista