tiistai 9. marraskuuta 2010

Löytö/ find

Eilisellä iltakävelyllä Pennin kanssa huomattiin jotain mielenkiintoista naapurin roskiksien luona. Sieltä löytyi tuo kuvan kaunokainen, joten ei muuta kuin tuoli kainaloon ja kotia kohti. Miehen ilme oli kyllä näkemisen arvoinen kun päästiin kotiin. Tuoli on täysin ehjä, mutta likainen(kuvasta ei huomaa). Ehkä se tarvii vaan vähän rakkautta ja huolenpitoa. Pehmusteen ajattelin verhoilla uudestaan mustalla tai harmaalla. Epäilen että tuoli on Robin Dayn suunnittelema, mutta varmuudella en voi sanoa koska en löytänyt mitään tarroja tai merkkejä. Alkaa muuten olla tosi vaikea ottaa kuvia, kun ei oo ikinä kunnon valoa.

Yesterday when I was walking with Penni I saw this beautiful chair at neighbours trashcan. So I took the chair and carried it home (my husband wasn't very happy about it).
Chair is little bit dirty, but otherwise it's in good condition. It just needs some love, caring and maybe new upholstery. I think that chair is designed by Robin Day, but I'm not sure 'cos I didn't find any marks on it.

21 kommenttia:

 1. Eikä! Upea tuoli! Luulin "roskislöytöjen" olevan sisustuslehtien luomaa urbaania legendaa :)

  VastaaPoista
 2. aniliini: Mää oon kuvitellu ihan samaa :D

  VastaaPoista
 3. Mahtava! Onneksi olkoon. Mä taidan koluta vääriä roskiksia :)

  VastaaPoista
 4. Tämä todella palautti uskoni roskislöytöihin! Oot onnenpekka!

  VastaaPoista
 5. Jukranpujut! Missä sellanen roskis on?! :D

  VastaaPoista
 6. Ai täs meidän lähellä;) Oliko siellä vielä lisää noita!? ;)

  VastaaPoista
 7. JohannaK: Joo tässä ihan vieressä :) Ei ikävä kyllä näkyny yhtä enempää.

  VastaaPoista
 8. Hieno löytö! Kyllä kannatti dyykata. :)

  VastaaPoista
 9. Mahtava löytö! Nyt vaan näytät sille vähän taikasientä, niin tulee entistä ehompi.

  Harmi kun meidän roskis on Molok, kuilusta ei paljon dyykkailla. ;)

  VastaaPoista
 10. m-a: Ei auttanut taikasieni pahimpiin läikkiin, pitää keksiä jotain muuta. No tuokin oli roskiksen vieressä niin ei tarvinnut hirveesti koluta :)

  VastaaPoista
 11. Beautiful find! Your neighbours got taste ;-)

  VastaaPoista
 12. Mahtava löytö. Aina kun itse oon tehnyt jonkun löydön kuten vanhan teräksisen pukukopin, niin oon ollut kaukana kotoa toisessa kaupungissa ja junalla;/ Sun kommentti jotenkin oudosti hävisi mun blogista vaikka julkaisin sen??

  VastaaPoista
 13. Voiko olla totta tuollainen löytö? Aivan mahtava.

  VastaaPoista
 14. Heips!
  Minulla on saman tyyppinen tuoli ja se on Robin Dayn. Tuolin pohjassa on muoviin painettu leima, jossa merkintä Design by Robin Day ja ruotsalaisen tehtaan nimi. Tuoli oli onnekas (ja myös likainen) löytö kymmenen vuoden takaa ja hintaa taisi olla 2 markkaa =)

  Terveisin Hannele

  VastaaPoista