torstai 28. lokakuuta 2010

Tänään

Anteeksi blogi hiljaisuus.
Tänään oli paska päivä. Yhtäkkiä päivä muuttui paremmaksi, jonka tämä sai aikaan.


I had bad day today, but it got better...11 kommenttia:

 1. Mitä ihmettä sitä nyt tuollasesta mieltänsä pahoittamaan?!? Minkä ikäisiä nuokin "tallitytöt" mahtavat olla... Sitä paitsi ei kaikkia voi miellyttää, jos toiselle kumartaa, niin mitäs osaa sitä sitten toiselle esitteleekään... ;) Tuskin itsekään ihan kaikesta tykkäät, eiks vaan?
  Ja onnittelut tuosta jälkimmäisestä huomiosta! :)

  VastaaPoista
 2. sanna matilda: En todellakaan kaikesta tykkää, mutta en myöskään ikinä menis sitä jonnekin julkiselle foorumille huutelemaan ja vieläpä linkin kera.

  VastaaPoista
 3. Mutta hei, kaikki tahvot eivät osaakaan käyttäytyä, joten sellaiset kannattaa siis ihan suosilla jättää omaan arvoonsa. Jottei meinaan tulis paha mieli! Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 4. On niin helppoa sanoa, että älä välitä, mutta yritä silti olla välittämättä.

  Kantapään kautta huomasin, että blogin kautta olen "vapaata riistaa". Ja satuttaahan se, jos joku tieten tahtoen haluaa satuttaa. Itse en ainakaan pysty olemaan arvostelun yläpuolella.
  Pitäisi silti olla välittämättä.

  Tsemppiä.
  Ja onnettelut toisesta linkityksestä :-).

  VastaaPoista
 5. Satu: Mää en myöskään pysty oleen välittämättä. Tokihan sitä laittaa itsensä alttiiksi arvostelulle kun julkista blogia kirjoittaa. Ja ei edes haittais niin paljon jos kyse ois siitä että olisin jonkun mielestä huono sisustaja tai meidän maut eivät täsmää, mutta lainatakseni tuota tekstiä tuolta kyseiseltä foorumilta, niin se että mulla ei ole omaa makua ja persoonallisuutta ja olen vaan copycat niin se ottaa päähän ja paljon.
  Noh, yritän päästä tän yli. Kiitos tsempityksestä!

  VastaaPoista
 6. Älä välitä. Höpö höpö :)
  Jos jottahi olen oppinu, nii siittä että ne ihmiset jokka on sun ystäviä, pysyy sun ystäviä siitäkin huolimatta että blogia kirjotat. Ne ihmiset jokka on sulle tärkeitä nii ne on sun elämässä. Piste :) Muulle ei väliä. Jos mie välittäsin tuommosesta paskasta, nii sama olis lopettaa siihe pisteeseen :)

  VastaaPoista
 7. En ole tainnut kommentoida tänne ennen, mutta nyt sen teen. Olen täysin samaa mieltä sanna matildan kanssa, ettei ko. kommentoijien kypsyys välttämättä ole sitä luokkaa, että niiden kommenteista kannattaisi mieltä pahoittaa. Se vaan on (valitettavasti) nykyajan henki, että ihmiset oksentavat pahan mielensä nettiin.

  Olen miettinyt paljon tuota "oma tyyli"-asiaa ja faktahan on se, että harva sitä pyörää keksii täysin uudestaan. Eikä tarvitsekaan! Jokainen tekee oman tulkintansa vallitsevista ja itseään miellyttävistä tuulista. Sun kotisi (ja blogisi) on kaunis, usko pois.

  VastaaPoista
 8. Inhaa ./ Ne on ne kateelliset jotka panettelee! Antaa niitten kivittää, tiedät ite mitä oot! :) Pst. Niillä on itellä kotona just ne puhviverhot... x-D

  VastaaPoista
 9. Minä en kyllä tajua ihmisiä. Ja voinpa kuvitella, että tuon kateellisen koti on joku tuikitavallinen ja tylsä. Ja on muuten todella törkeää linkittää tuollaisilta palstoilta jonkun yksityisiin kuviin!!

  Kuten Rilla tuossa mainitsi, kateellisten panettelua se on. Itsellä oli yläasteella sellainen kaveri, joka haukkui minun vaatteita aina selän takana. Pukeuduin mielestäni kivasti ja usein siitä perus-farkkulinjasta poiketen. Se tuntui ärsyttävän. Tämä tyyppi sitten ilmestyi koulun kevätjuhlaan R-collectionin anorakissa, pitkässä kapeassa hameessa, äitinsä kiiltonahkaisissa piikkikorkokengissä ja reppu selässä. Heh. Että ei hänelläkään ollut varaa arvostella kenekään tyyliä. Niin se menee näissäkin tapauksissa.

  VastaaPoista
 10. Olethan tämän aikanaan huomannut? Kaunis koti teillä on. Piste.

  VastaaPoista
 11. No olit, tuollahan se on sivussa :)

  VastaaPoista