torstai 7. lokakuuta 2010

Sohva


Sohva pähkäilyt on vihdoin ohi. Ehdin varmaan jo kyllästymiseen asti jauhamaan sohvan ostoa täällä blogissa. Loppujen lopuksi päädyttiin sitten ostamaan Ikean Karlstad. Valintaan vaikuttivat sohvan hinta, suoralinjainen malli ja muunneltavuus erilaisilla päällisillä. Päädyin tekemään pieniä muutoksia sohvaan. Ostimme sirommat jalat ja maalasimme ne valkoisella, idean jalkojen maalamiseen sain Sukilta, kiitos! Kauan haaveilemassani Rörbergissä ihastuin sen selkänojan nappeihin, joten päätin lisätä ne itse tähän sohvaan. Meidän Penni on vallannut uuden sohvan, joten oli vähän vaikeuksia pitää se pois sohvalta kuvien oton ajan. Näissä kiireessä otetuissa ja hieman epäselvissä kuvissa sohva ei pääse kunnolla oikeuksiinsa. Olohuone on vielä muutenkin kesken, joten näyttää melko kolkolta.
Saaga ei nyt kuitenkaan sitten jäänyt meille. Tänään kun hain Randin parvelta alas imuroitavaksi, tulin siihen tulokseen että uuden maton pitää olla mustavalkoinen, Saaga oli liian harmaa.

4 kommenttia:

 1. Näyttääpä hyvältä! Mustan ja valkoisen kontrasti se nyt vaan on niin toimiva.

  VastaaPoista
 2. Meillä on neljättä vuotta käytössä Karlstad-sohva,ja ollaan kyllä hurjan tyytyväisiä siihen. Päällinen tosin täytyisi vaihtaa, kun edellinen on jo niin kulahtanut. Muutenkin olohuoneen värit kaipaavat päivitystä.

  VastaaPoista
 3. Mistä ostit uudet jalat sohvaan? Ovat tosi hyvän näköiset.
  -Anni

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Jalat on ihan Ikean Karlstadit :)

  VastaaPoista