perjantai 8. lokakuuta 2010

TahtooMun kotipaikkakunnalla olisi täydellinen remonttikohde myytävänä, ja mää haluan sen. Yllättäen mies ei ihan innostunut asiasta, kun on opinnot kesken ja kaikki. Plaa plaa, sanon minä. Kuvittelin jo itteni repimässä noita muovimattoja pois lattioista, oiskohan siellä täydellinen lautalattia alla?Ehdin suunnitella jo sisustuksenkin, vaikka en kokoa taloa ole sisältä nähnyt. 160neliötä ihan omaa kotia olisi unelma, ainahan sitä saa haaveilla.

edit.Me lähdetään kohta ajeleen pohjoista päin, ehkä voisin käydä vähän katselemassa taloa lähempää. Ei kai siitä haittaakaan olis?

kuvat

8 kommenttia:

 1. Tiedän sun tunteen ja tunnen tuskan. Katsomaan kannattaa silti aina mennä. Jokaisessa näytössä oppii jotain, syntyy uusia ideoita, haaveita jne. Ja ehkä joskus se mieskin innostuu. :)

  VastaaPoista
 2. Hehee, talokuumetta täälläkin :) Ite oon kärsinyt moisesta jo kuukausia ja alkais pikkuhiljaa riittää. Vois jo se oma koti löytyä ja pääsis just kaivaan ne lautalattiat näkyviin ja maalaamaan peiliovia ja upeita, leveitä listoja. Vanhat talot <3

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka ihana! Käy katsomassa ja ylipuhu miehesi ;)

  VastaaPoista
 4. Oi! No ainahan sitä voi käydä kurkkamassa... ;) Kerro sitten jos meette, että oliko yhtä ihana kuin kuvissa ja innostuiko mies yhtään...? :)

  VastaaPoista
 5. no miten meni ?!utelee...pienip

  VastaaPoista
 6. Olemme henkilökohtaisesti käyneet "helmeä" katsomassa.:) On kuulema jo myyty. Mietinkin,saitko miehesi innostumaan? :)
  -Nanna,Nivalasta

  VastaaPoista
 7. Nanna: En tod saanu en :D Voi oliko se aivan ihana?? Tai siis että siitä ois saanut aivan unelman? Huomasinkin että ei löydy enää etuovesta.

  VastaaPoista