sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Ystävän koti/ friends place
Tämä koti kuuluu mun parhaalle kaverille. Meidän maut on melkeinpä toistemme vastakohtia, mutta silti viihdyn ystäväni kodissa, koska se kuvastaa häntä täydellisesti ja hän itse tykkää siellä asua. Suunnilleen kaikki kalusteet tähän kotiin taitaa olla hankittu käytettyinä, siellä vilahtaa varmasti tämänkin blogin lukijoille tuttu hyllykkö. Ystävä on asunut tässä asunnossa vasta 3kk, mutta hyvin se alkaa olla valmis sisustuksen suhteen. Olkkarissa ja makkarissa on vielä pientä keskeneräisyyttä, jota yhdessä suunnitellaan, kun muilta jutuilta ehditään. Nämä kuvat on otettu jo pari kuukautta sitten, en vaan ole saanut aikaiseksi niitä päivitettyä tänne. Luultavasti jatkoa seuraa, kunhan saada loppu asunto päivitettyä ajantasalle.

This home belongs to my friend. Our tastes in design are almost complete opposites to each others but I still like it there because it is complately her and she likes to live there. Almost everything is bought secondhand, you can also see a shelf that is familiar from this blog. My friend has lived in this apartment only for three months now but the decoration of it is quite ready. Livingroom and the bedroom are still little bit in progress but we are making plans for them when ever we have time. These pictures have been taken already few months ago, I just haven't had the time to post them earlier. Probably I will post more photos when we update the apartment.

18 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköistä -tyylikäs ja hallittu, vaikka monimuotoinen värimaailma! Tykkään tosi paljon!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, kun leffat ja kirjat on värikoordinoitu! Multa ei ikinä kyllä moinen luonnistuisi. Muutenkin todella valoisaa ja siistiä :)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. katri: se taitaa ikävä kyllä löytyä melko usean vuokralla asujan kotoa.

  VastaaPoista
 5. Tosi kivan näköistä, vaikka oma koti onkin lähempänä Nena sun kotia tyyliltään :)

  VastaaPoista
 6. Ihana toi eteiskuva, jossa on pinkit kengät mustalla matolla. Minut on tänä keväänä vallannut pilkku kuume ;)

  VastaaPoista
 7. Ihana! Voisin niin asua ystäväsi luona!

  VastaaPoista
 8. Tää koti saa vaan niin hyvälle tuulelle :)ja on asujansa näköinen.

  VastaaPoista
 9. Mukavan näköistä! Meilläkin on muovimatto :)

  VastaaPoista
 10. Heti iskin silmäni hyllykköön! :D Hyvä, että mainitsit sen aiemmasta näkymisestä, koska olen lukenut blogiasi sen verran vähän aikaa, etten ehkä olisi osannut yhdistää. Hyllykkö on joka tapauksessa erittäin kaunis.

  En taida olla erityisemmin lattiamateriaali-ihminen, koska näköjään onnistuneesti värikäs ja samalla rauhallisen tunnelman omaava sisustus vie huomioni pois lattiasta. Tietenkin sitten eri juttu, jos lattia olisi jotenkin silmiinpistävän upea tai erityisen ruma, mutta tuo muovimatto on neutraali tausta, en osaa pitää pahana.

  Kysyisin tuosta mustavalkoisesta päällysteestä (keittiön kaapit? hyllyt?), että mitä materiaalia se on? Kaunis tausta astioille ja muille tavaroille. :)

  VastaaPoista
 11. Pauliinalotta: Mustakaan huomio ei kiinnity lattiaan, se on kuitenkin melko neutraalin värinen.
  Tarkoitat varmaan tuota hyllyä jossa on tekstiä ja muita örvelöitä :D Se on itseasiassa Ikeasta ja on valmiiksi tuollainen. Muistaakseni Billy sarjaa.

  VastaaPoista
 12. ihanan näköinen! taidokas sisustus :)

  VastaaPoista
 13. enpä olis kiinnittäny lattiaan huomiota jos siitä ei olis erikseen kommenteissa mainittu. mut pitää kehua et komea on toi viimeisen kuvan metallirasia, omani taisin 40 sentillä lunastaa. ja kun itse säilytän siinä koruja, jollakin toisella sellainen on astiahyllyllä - jänskää!

  VastaaPoista
 14. Mä taas aattelin, et onpa kiva lattia... Monissa 50/60-luvun taloissa aito ja alkuperäinen tarkoittaa juuri tuon näköistä linoleumilattiaa, ei kaikkien rakastamaa lautalattiaa. Onko tuo linoleumia vai muovimattoa, osaatko sanoa? Mulle kelpais tuollainen muovimattokin, ainakin kuvissa näyttää hyvältä. Ei muovimatto aina ole kauhistus ja varsinkin samannäköinen linoleum on aivan ihana: lämmin, hyvä käyttömukavuus ja ekologinen!

  VastaaPoista
 15. Hetken aikaa oli äärettömän epämääränen wtf-olo, kun näitä kuvia kattelin, mutta sitten hoksasin, missä oon nämä nähny, Fb:ssä nimittäin. Täähän on T:n kämppä :D

  Ja sen kautta sitten tajusin myös et kuka sinä oot! :D Tätä blogia oon lueskellut joskus aiemminkin, ja tänään sattumalta eksyin tänne uudestaan (ja seuraavaksi suuntaan tuonne uuden osoitteen suuntaan) mutta empä ois arvannu että tämä on kenenkään edes etäisesti tutun blogi :D

  VastaaPoista