tiistai 12. huhtikuuta 2011

Sohva/ couch

Tein vielä viime viikolla yhden löydön lisää kirpputorilta. Sohvaryhmällä oli hintaa 40€, siis sohva+ 2tuolia. Tuolit muutti veljen luo ja sohva lähti mun mukaan, lasku laitettiin puoliks. Vielä en tiedä mihin sohvan laitan. Varmaankin sinne uuteen kotiin, kun semmoisen joskus löydän. Nyt se saa vielä majailla iskän luona. Pitää yrittää vähän sitä puhdistella ja hoitaa, muuten se on kyllä melko hyvässä kunnossa. Jos olisin löytänyt tämän puoli vuotta sitten, se olisi saanut muuttaa meille kotiin heti.

Oon taas pohjosessa lomailemassa, joten päivitystahti on surkea, kun ei täällä oikeen oo mitään kirjotettavaa.

I made one more flea market finding last week. This sofaset was 40 €, including the couch and two chairs. My brother took the chairs and the couch came home with me. I have no clue where I'm going to put it. Probably to my new home when I find one. It will be living with my dad for now. I have to try to clean it up little bit, otherwise it is in a good shape. If I have found it six months ago, it would have moved in to our home straight a way.


16 kommenttia:

 1. Vau mikä löytö! Aivan ihana sohva! :) Meille tulisi heti tuollainen vanha sohva jos tuo ukontekele sellaisen vain hyväksyisi... :/

  VastaaPoista
 2. Vanhat mustat nahkasohvat on parhautta! Meilläkin oli omamme etsinnässä jonkin tovin ennenkuin sopiva löytyi sukulaisten nurkista nojatuoleineen, ilmaiseksi! Sitä ennen meinattiin epätoivoissamme ostaa Ikean nahkainen Karlstad, mut ei onneks ehditty.

  VastaaPoista
 3. Kiva sohva! Voisitko antaa jonkin pienen vinkin, miten pohjoisesta olet? Olen ymmärtänyt, että jostain päin entistä Oulun lääniä, mutta skaala on kovin laaja. Itse olen Pyhäjoen varrelta, ja olisi kiva kuulla, jos meiltä päin joku muukin olisi kiinnostunut sisustusjuista; kaikki tuntuu olevan yleensä etelästä tai isoista kaupungeista.

  VastaaPoista
 4. Mia: Mää oon kotosin 150km Oulusta etelään. Monet mieltää että kun pohjosesta puhutaan, niin se on Lappia, mutta mun mielestä lappi on lappi ja pohjonen on sen alapuolella :D
  Se on kyllä totta, että tuntuu että useimmat bloggaajista asuu jossain etelässä.

  VastaaPoista
 5. 0_0 jos ei paikkaa löydy niin voin ottaa sohvan reteleen omaan kotiini, hieno löytö!

  VastaaPoista
 6. Ninni: mun pitiki käydä ennen ostoa tarkistaan että onko teidän sohva ihan samalainen. Jos totta puhutaan, niin tuo sohva oiskin ollu ilmainen, hintalapussa luki että 2 tuolia 40€ ja sohva kaupanpäälle :D mutta maksoin mielelläni sen 20€ joka on mun mielestä tosi halpa hinta tuosta.

  Jo: Itse asiassa ajattelin että saattaisin laittaa sohvan myyntiin jos sille ei jostain kumman syystä tulevasta kodista löydy paikkaa.

  VastaaPoista
 7. Hyvät kirpparilöydöt! Komea sohva. Tänään jätin kirpparille mustan nahkarahin, ehkä sittenkin haetaan huomenna ;)

  VastaaPoista
 8. Mahtava löytö! Toivottavasti sisukset on myös hyvässä kunnossa :)

  VastaaPoista
 9. oi vitsi mikä löytö, ihan mahti!
  J

  VastaaPoista
 10. Siis mistä te ihmiset revitte näitä löytöjä?!? Aivan ihana sohva!

  VastaaPoista
 11. Love that couch, lucky you finding that at the flea market!

  VastaaPoista
 12. Hieno, kuten arkkukin!
  Eipä täältä Hesasta noita niin halvalla sais. Varmaan nollan sais perään laittaa.
  Onnittelut!

  VastaaPoista