maanantai 10. tammikuuta 2011

Nuha/ flu
Meidän aamu herätys muuttui tänään kauhuksi kun vilutti ihan mahdottomasti, päätä särki ja nenä oli tukossa. Flunssa, sehän tästä vielä puuttuikin. Onneks kaupan hyllyltä löytyy apua. Olen vannonut jo viimeisen vuoden ajan Clipperin teitten/teiden nimeen. Vielä kun paketitkin jokunen aika sitten (puolisen vuotta?) saivat kauniin kuosin, ne kelpaa olla esillä hyllyssä. Kaupasta lähti mukaan myös mustikkakeitto ja karpalomehua, jos ei näillä tervehdytä nii ei millään. Siirtolapuutarha astioita tuli muuten joululahjaksi ja nyt on hirveä himo saada kokoelmaa täydennettyä.

Our morning today turned into horror: I was feeling chilly, had headache and stuffed nose. Luckily I found help from the shop shelves. I have been a fan of Clippers tea for a year now. The package got a new beautiful cover about half a yea ago (?) so now they are suitable to show around in our shelves. I also got some blueberrysoup and cranberryjuice from the shop, if thease won't help I don't know what will. I got Siirtolapuutarha dishes for christmas and now I just want to supplement my collection.

5 kommenttia:

 1. Nuo paketit ovat ihania! Itse käärin niitä joulupaketteihin kun olivat niin suloisia ja allekirjoittanut kuuluu enemmänkin kahvinjuojiin kuitenkin.

  VastaaPoista
 2. Clipper teet on kyllä niin parhaita! Vielä kun jossain kaupassa olisi niitä isompi valikoima.. Himoitsen Clipperin valkoista teetä vadelma, vanilja, mustaherukan ja appelsiinin makuisena! (Pitää ehä jonain päivänä, kun himo kasvaa liian kovaksi, tilata netistä..)

  VastaaPoista
 3. visuaalisesti vaativa kottarainen: Noita kyllä kelpaa antaa lahjaksi ja saadakkin. Mää en sitä kahvia oo ikinä oppinu juomaan ja turhaa enää opetellakaan :)

  Tyttö kylmän maan: Meillä on kyllä cittarissa ihan kohtuu hyvä valikoima. Mulla on toi perus valkonen ja sitte appelsiini, se appelsiini on vaa viel siinä vanhassa paketissa nii en laittanu kuvaan :) Mustaherukka vois kyllä olla melko herkkua, pitääkin kattoo löytyskö sitä seuraavaksi.

  VastaaPoista
 4. Clippereiden lisäksi myös Yogi-tee on aivan loistavaa, oletko kokeillut? Omat suosikkini ovat Yogin Stress Relief sekä Cold season, jota juon aina kun flunssa meinaa iskeä tai on jo iskenyt. Myös inkivääri-hunajajuoma on tosi hyvä flunssa-apu. Pikaista paranemista sinulle!

  VastaaPoista
 5. Oi, juuri tulin kotiin Clipperit kassissa. Helsingin Ruohojuuressa on koko sarja. Hylly on niin kaunis, että ihan vaan katselin sitä siinä jonkin aikaa :D.

  VastaaPoista