sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Jouluasetelma/ christmas flowers

Viime viikolla tein valkoisista hyasinteista yksinkertaisen jouluasetelman. Jäkälien tilalle oisin toivonut sammalta, mutta ei löytynyt. Nyt kun hyasintit on jo kukassa, niin ne näyttää ihan pönttöharjoilta :). Tykkään hyasinteista enempi nupullaan, joudun ehkä vielä ens viikolla tekemään uuden asetelman.

I made a simple flower arrangement of white hyacints last week. Instead of using a lichen I wanted to use moss but I couldn´t find any. And now, a week later, the hyacints are in flower and to me they look just like a toiletbrush. :)
I like the bud of the hyacints most, so I might have to do a new one next week.

4 kommenttia:

 1. Hieno hieno! Multa ja juuret lasimaljassa on hip!

  VastaaPoista
 2. Ihana! Huomasin taannoin että jäkälää, sammalta ja kaikkea mahdollista koristusta myydään pienehköissä pusseissa Terrassa :)

  VastaaPoista
 3. :D

  Hyasintit näyttää hyvältä, mutta haisee pahalta. Joo, ja olen puolueellinen tässä asiassa johtuen astmastani.:) Mutta kauniin asetelman olet tehnyt.

  VastaaPoista
 4. Hei! Minä tein tuommoisia viimejouluna. Käytin siinä jotain valkoista "helmililjan" tapaista kukkaa ja sitten oli toinen, muistaakseni lumitähti. Molemmat semmoisia pieniä ja hentosia. Liian aikaisin ennen joulua ne tein, joulun aikaan pyrkivät ulos maljasta hirveällä kiireellä, eivätkä enää olleet yhtään kivan näköisiä... Mitäs, jos jättäis kastelematta, josko ne sitten eivät niin kasvaisi...
  t, leenat

  VastaaPoista