tiistai 7. joulukuuta 2010

--


Täällä taas! Viikonloppu ja itsenäisyyspäivä vietettiin pohjoisessa. Saatiin vihdoin myös meidän keittiönpöytä projektia eteenpäin, vielä puuttuu jalat.
Aiemmin ihastelin Granitin liitutaulujoulupalloja ja koska Suomestahan niitä ei saa (ainakaan vielä), niin päätin tehdä omat versiot. Varastosta kaivelin vanhat joulupallot ja spreijasin ne liitutaulumaalilla, tai mies spreijas. Kivat tuli, kelpaa koristella kuusi. Haluaisin niin käydä ostamassa meille tällä viikolla oikean kuusen, tuntuu vaan että se on vähän liian aikaista?

Back again! We spent weekend and the independence day at north. Our kitchen table project has also developed, only what we are missing now are the table legs.
Earlier I admired chalkchirstmasballs from Granit and beacause you can't get them in Finland (yet), I decided to do my own version of them. I found my old christmasballs and I spraypainted them with chalkboardpaint, or my husband did. They came out nice, they will be very suitable for decorating the christmas tree. I would want to buy us a real christmas tree this week but I'm affraid it might be little bit too early for that.

13 kommenttia:

 1. Hei ei se ole yhtään aikaista :) Kiva, kun jaksat tehdä omia koristeita!

  VastaaPoista
 2. Minulla on 83-vuotias pappa, joka on näin vanhemmiten oppinut laittamaan elämän risaseksi ja laittamaan joulukuusen jo Annan päivänä (9.12). Ostipa eräänä jouluna kertalinttuulla 40 uutta palloakin siihen, kelpaa kuulemma istuskella joulunaluspäiviä keinutuolissa ja ihastella kuusta :)

  Tyylikkäät on pallot! Onko tuota liitutauluspraytä ihan yleisesti saatavilla?

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva idea ja hauskaa että voi hyödyntää vanhat pallot ja saa ihan uuden ilmeen! Loistavaa. :) Minusta ei oo yhtään liian aikaista hankkia jo kuusi...ja se johtuu siitä että meillä koristellaan kuusi aina vasta jouluaattona ja hitsit kun en malttaisi oottaa niin kauan! :D Nythän on kuitenkin jo joulukuu, niin eiks se tarkota et joulukuussa saa heti kuunnella joululauluja ja koristella kuusen... ;)

  VastaaPoista
 4. Mahtava idea! En tiennytkään, että sitä saa spraynäkin.

  VastaaPoista
 5. Kuten edellä joku, minäkin olisin tiedustellut, jotta mistähän löytyy liitutaulusprayta??

  ps. blogissani arvonta:)

  VastaaPoista
 6. Spraytä löytää varmasti ihan rautakaupoista. Muistelin että Kodin Terrassa oisin ainakin nähny.

  VastaaPoista
 7. Ei yhtään liian aikaista hankkia kuusi, ei ollenkaan.

  VastaaPoista
 8. Kai sitä pitää sitten se kuusi käydä ostamassa. Meilläkin on aina vasta aattona tuota kuusi sisälle, siitä varmaan tämä ajatus, että nyt olisi liian aikaista.

  VastaaPoista
 9. Blogissani on sinulle tunnustus.

  VastaaPoista
 10. Mahtava idea - simppeli ja nerokas!

  VastaaPoista