keskiviikko 7. heinäkuuta 2010


Väsynyt, mutta onnellinen. Kämppä osoittautui hyväksi, seinät oli maalattu ja lattiat vaihdettu. Lattia ei nyt ehkä mikään maailman kaunein ole vieläkään, mutta paljon parempi kun edellisessä asunnossa. Jos vielä joku päivä jaksaisi kyykkiä ja maalatu nuo jalkalistat, kun ovat jostain syystä jättäneet ne puunväriseksi, ei oikein sovi lattian kanssa. Tavarat etsivät vielä paikkojaan ja jostain pitäisi saada motivaatiota järjestelemiseen. Eteiseen pitäisi hankkia kaappi/komero ja keittiöön joku hyllykö. Meillä meinaa säilytystila olla vähissä. Viimeisestä kuvasta voi saada jotain käsitystä meidän huonekorkeudesta. Ja jos muuten joku haluaa, niin täällä olisi tarjolla paikka ikkunanpesijälle. Tikkaita ei ole, joten 3metrin pituus on suositeltavaa.

8 kommenttia:

 1. On kyllä mahtavat ikkunat! Onneksi olkoon uudesta kodista!

  VastaaPoista
 2. Upeat ikkunat! :) Onnea Uuteen Kotiin!

  VastaaPoista
 3. Voi herramunjee mitkä ikkunat, ihanat!

  Onnea uuteen kotiin! :)

  VastaaPoista
 4. Vou, teidän uusi asunto näyttää upealta! Ja sun sisustamana asunnon parhaat puolet pääsevät varmasti oikeuksiinsa. Onnea uuteen kotiin!

  -Anukka

  VastaaPoista
 5. Onnea uudesta kodista ja todellakin ihanista ikkunoista!! :)

  VastaaPoista
 6. Onnea uuteen kauniiseen kotiin. Löysin blogiisi ja luin kerta heitolla läpi kaikki sisustusbloggauksesi. Pidän todella paljon tyylistäsi.

  VastaaPoista
 7. Wau!! Tosi hienoa!! Ja fantsut ikkunat!!

  VastaaPoista
 8. Mahtava ikkuna ja avaruus! Lueskelen sun blogia säännöllisesti, mutta kommentointi on mitätöntä...

  VastaaPoista