sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Uten Silo

Kerrankin tuuria. Huomasin yöllä ebayta selaillessani Uten Silon, ja ajattelin koittaa onneani huudon kanssa. Huuto loppui huonosti juuri silloin kun olin töissä, joten laitoin automaatti korotuksen päälle. Kotiin tullessani sitten odottikin ylläri, olin voittanut. Mahtista! Kyseessä on siis pienempi malli ja vanha, mutta hyväkuntoisena. Voin kun se tulis äkkiä.

8 kommenttia:

 1. Hyvä löytö, meille tuo tulossa tytölle!

  VastaaPoista
 2. tuosta tykkään! Sopisi meillekin. En muista olenko jo kommentoinut tänne, mutta kiva blogi sinulla!

  VastaaPoista
 3. nyt tulee vähän postaukseen sopimaton kysymys: oletko ollut tyytyväinen ostamaasi iskun avara-sänkyyn? näyttää tyylikkään yksinkertaiselta, mutta sängyn osto on sen verran kallis projekti, että olisi kiva kuulla kokemusta käytöstä - siis onko tukeva vai tuntuuko hajoavan käsiin? tuliko mukana muuten sälepohja ja joku tukipalkki keskelle?

  VastaaPoista
 4. feikkaat vaihteeksi varpusilta...

  VastaaPoista
 5. Anonyymi1: Juu ollaan kyllä oltu tyytväisiä. Ihan kohtuullisen tukeva se on mutta ei nyt kuitenkaan kaikkein tukevimmasta päästä. Mukana tuli tukipalkki keskelle mutta sälepohjan joutui ostamaan erikseen, taisi maksaa jonkun 25€.

  Anonyymi2: :D hirveesti feikkaan vaihteeksi Varpusilta, kuten myös Minnalta ja näköjään myös Rumbolta sekä tuhansilta muiltakin jotka omistavat Uten Silon.

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana! Itse haaveilen myös kovasti Uten Silon lokerikosta, etenkin tuollaisesta vanhasta!

  VastaaPoista
 7. wow, you're lucky!
  I'm only dreaming :)

  VastaaPoista