maanantai 14. kesäkuuta 2010

Muutto uupumusta

Onko muuttaminen kenenkään mielestä mukavaa? Tietenkin aina tuntuu ihanalta päästä muuttamaan uuteen ihanaan asuntoon, mutta se tavaroiden pakkailu, huh! Viikko eletty hirveässä sekasotkussa ja tuntuu ettei sille tule loppua. Pakattu on paljon, mutta vielä on paljon pakkaamattakin. Joutuu kyllä olla melko taikuri että saa meidän tavarat mahtumaan uuden asunnon kaappeihin, ehkäpä pitäisi palkata joku järjestelyn mestari esim Suki hoitamaan homma. Tavaraa on paljon, mutta ei oikeastaan mitään "ylimääräistä" mistä voisi luopua. Joudunkin varmaan viimeistään nyt turvautumaan niihin muovisiin säilytyslaatikoihin sekä tyhjiöpusseihin. Myös eteiseen täytyy ehkä sittenkin hankkia joku kaappi. Ikean Rakke (mustaksi maalatuilla ovilla) olisi ihana, mutta kun ei sitä enään saa. Kahdesti olen jo huuto.netistä kyseisen kaapin bongannut, mutta molemmat kaapit oli vähän turhan kaukana, ei viitsi kuitenkaan puolta Suomea ajaa läpi yhden kaapin takia. Tänään myös meidän sohva lähti uuteen kotiin, joten Rörberg tilaukseen. Nyt pitää koittaa tsempata tän pakkaamisen suhteen, joskushan se on ohi ja päästään nauttimaan uudesta ihanasta kodista. Muutto ikävä kyllä siirtyi juhannuksen jälkeen, kun joudun tämän viikon olemaan töissä enkä ehdi pakata.

5 kommenttia:

 1. Suosittelen lämpimästi asumaan välillä vuokralla asunnossa, jossa ei ole varastotilaa lainkaan ja kaappitilakin on hyvin rajallista. Meillä pakattiin yhden vuorokauden aikana ja muutto kuorma siirtyi näppärästi muutamassa tunnissa, ihan omin ja ystävien voimin.
  Jaksamisia urakkaan.. onni on sitten kun saa kaikki paikalleen!

  VastaaPoista
 2. voih, muutto on aina ihanaa, mutta samalla myös stressaavaa ja väsyttävää!
  mutta onneks teille on tulossa niin ihana koti että sinne kyllä kelpaa muuttaa!:)

  VastaaPoista
 3. Muuttaminen on kyllä ihan kamalaa. Aina aluksi se on kivaa ("hei jee, päästään uuteen kotiin!") ja ekojen laatikoiden pakkaaminenkin on ihan kivaa, mutta viidennenkymmenennen laatikon ei enää olekaan ja se purkaminen sitten, voi ei!

  Meilläkin on muutto käynnissä, avaimet saadaan perjantaina ja juhannuksena sitten muutetaan. Itsekin olen yrittänyt psyykata itseäni katselemalla kauniiden kotien kuvia netistä. Ehkä niiden voimalla jaksaisi sitten purkaa nuo omatkin muuttolaatikot!

  VastaaPoista
 4. Täältä tullaan! ;) jos teen jonkun pienen kotimaan matkan, kun eihän meillä ole kotia muutenkaan, ha haa.

  VastaaPoista
 5. Julia: Me ollaan jatkuvasti asuttu vuokra-asunonnossa jossa ei ole säilytystilaa. Tai no edellisessä asunnossa kyllä oli. Tässä asunnossa on 1 kaappi vaatekaappien lisäksi mihin voi laittaa muuta tavaraa. Siltikään muutto ei käy käden käänteessä :D

  Anonyymi: Aivan okein! Toivotaan että kämppä on saatu sisältäkin fiksuksi... jos ei niin itku pääsee.

  Mingna: Siinä purkamisessa on onneksi se hyvä puoli että jos jaksaa siihen panostaa niin ne tavarat on sitten siistimmin siellä kaapissa järjestyksessä. Jos taas väsyneenä purkaa niin voi tulla löytyä vaan kaikki yhteen yhteen kaappiin tai sitten ne laatikot lojuu monta viikkoa lattioilla.

  Suki: Ehdottomasti nyt pieni roadtrip ja käyt järkkäileen ihmisten kaapit kuntoon :D

  VastaaPoista