perjantai 11. kesäkuuta 2010

etsintäkuulutus


Tietääkö kukaan onko noita kuvissa olevia julisteita mahdollista tilata mistään netistä? Vai pitääkö lähteä käymään uudestaan Ruotsissa. Tarvisin ihan välttämättä tuollaisen olohuoneeseen.

8 kommenttia:

 1. Hei,

  Ei saa tilattua netistä, selvittelin asiaa pari kuukautta sitten Moderna Museetista. Eli myyvät noita julisteita vain museokaupasta.

  -Sanna

  VastaaPoista
 2. Sanna: Kiitos tiedosta! Näin vähän arvelinkin kun ei heidän omilla nettikaupan sivuillakaan ollut. Satutko muuten tietämään hintaa kyseisille julisteille? Pitää varmaan koittaa kehitella itse jotain vastaavaa.

  VastaaPoista
 3. Eikä, älä kehittele mitään ite ku lähetään uudestaan Ruotsiin! Eiköhän tässä oo kohta tulossa jotain nimipäivää tai vastaavaa, niin saa hyvän tekosyyn matkan hommaamiseen :D

  VastaaPoista
 4. Tiina: Ilman muuta jos maksat, tälläkin kertaa :D

  VastaaPoista
 5. Heippa,

  Se taisi olla kymmenen euron luokkaa, eli tosi edullinen! Itseasiassa kaveri toi niitä Tukholman reissulta mulle 2 kpl, joista toinen on mulla seinällä ja toinen rullalla kaapissa. Uskon että mulle riittää ihan toi yksikin, joten voisin vaikka myydä sulle sen toisen, muistaakseni se oli tekstillä " I like boring things".

  -Sanna

  VastaaPoista
 6. Sanna: Mielelläni voisin ostaa. Laita mulle vaikka sähköpostia (osoite löytyy tuolta sivusta) niin sovitaan kaupoista :)

  VastaaPoista
 7. Hei!
  Minä haluaisin myös kaksi tuollaista julistetta, jos joku haluaa rueta kaupantekoon, laita mailia eliis86@luukku.com.
  :D

  VastaaPoista