keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Valoa/ light

Tehtiin eilen uusi lamppu olkkariin, tai oikeastaan mies teki ja minä neuvoin. Clas Ohlsonilta haettiin kolme roikkalamppua ja ydistettiin ne. Nyt kelpaa. Jossain vaiheessa tuohon voisi vielä lisätä 3-4 lamppua lisää, tai miksei vaikka enemmänkin.

Yesterday we made new lamp for livingroom, or actually my hubby did it and I gave instructions. We bought 3 work lights from Clas Ohlson and added them together. At some point we might add 3 or 4 lamps more.

26 kommenttia:

 1. loistava! saaneen udella mitä tarkoitat yhdistämisellä? eli millainen on kiinnitys katossa?

  VastaaPoista
 2. Jo: Eli ihan vaan katkastiin johdot ja sitte kuorittiin kumi/muovi pois, minkä jälkeen yhdistettiin kaikki samanväriset johdot ja ne sitte laitettiin perus valaisinpistokkeeseen. Sitte vaan valot päälle :)

  VastaaPoista
 3. Wau! Ihan mahtava! Ne on hauskat ja mukavan erinäköiset kuin vain polttimot. Mistäs olet noin ihan N kirjaimen löytänyt?? Tuntuu ihan mahdottomilta löytää...

  VastaaPoista
 4. Jälleen hyvä idea. Meidä Claes Ohlsonin lamppu näyttää nyt tämän jälkeen vähän yksinäiseltä.

  VastaaPoista
 5. Tosi hieno! Tykkään tuollasista rouheista, teollisuusmaisista valaisimista. Tai sitten vaihtoehtoisesti tosi herkistä :)

  VastaaPoista
 6. Hei!

  Mitä tarkoitat valaisinpistokkeella? Lähinnä miten johdot on yhdistetty? onko jotenkin kolvattu? Vai menevätkö piuhat suoraan "sokerinpalaan"?

  Hieno valaisin!

  Anna

  VastaaPoista
 7. Tosi hyvä idea, näyttää upealta! Olen katsellut niitä lamppuja mutta en ole keksinyt mitä tehdä niistä. Tuo oli tosi hyvä ideä!

  VastaaPoista
 8. Ihan mieletön idea! Tosi hieno.

  VastaaPoista
 9. Vau mikä lamppu! Tuolla loppuis pimeys tästäkii kämpästä... :) Täytynee laittaa idea korvan taakse.

  VastaaPoista
 10. Hienon valaisimen olette rakennelleet!

  VastaaPoista
 11. Upean näköinen valaisin. Kaipaisin tehokkaampaa valaistusta, mutta minulta jäisi tuommoiset yhdistelyt tekemättä :)

  VastaaPoista
 12. Hei miten te yhdistelitte lamppuja? Voisitko postata vaikka jotain DIY-juttua. Haluaisin meille olkkariin lampuista yhdistellyn valaisimen, mutta käytäntö vähän ontuu..

  VastaaPoista
 13. eikö tuommoset vie paljon sähköä jos vielä useamman laittaa? onko tuossa hehkulamput?

  VastaaPoista
 14. Kiitos ideasta.Nyt koristaa meidänkin eteistä tuo ihanuus.Hain eilen Kampin CO kolme lamppua ja olipa lopussa moiset lamput.Vain kuusi onnetonta lamppua roikkui orsilla josta ostin puolet.Mies ei ihan heti syttynyt ajatukselle,mutta kun sai ne kattoon niin rupesikin lämpenemään ajatukselle.Itse tein vielä "lenkin" ylös jotka vedin nippareilla yhteen niin ei jäänyt alastoman näköiseksi.

  VastaaPoista
 15. Team Ahma: Hienoa! Me saatiin vaan just noi kolme, oisin muuten ostanut kerralla enemmän, mutta ei ollut. Mulla on kans nippusiteella kiristetty lenkki johdoissa :)

  VastaaPoista
 16. Hieno!
  Voisitko laittaa kuvan miltä lamppusysteemi näyttää katonrajassa?

  VastaaPoista
 17. hieno lamppu:) oon ettinyt pitkään tuollasta seinällä koreilevaa kirjainta.saiskos udella mistä oot hankkinut kyseisen ihanuuden?

  VastaaPoista
 18. Suveliina & Anonyymi: N-kirjain on ostettu Parolan asemalta. Lisätietoja voi kysyä sähköpostilla osoitteesta info@parolanasema.fi. Myös character.fi sivuilta voi ostaa kirjainvalaisimia.

  VastaaPoista
 19. I love this idea! And I really love getting your husband to do the work while you direct - perfect ;)

  VastaaPoista
 20. Hei!

  Täällä on useampikin kysellyt tarkempia ohjeita miten valaisimen saa kytkettyä kattoon. Olisitkohan niin ystävällinen ja voisit antaa ohjeita? Tuolla ylempänä kun kerrot että johdot pitää kuoria ja laittaa tavalliseen valaisin pistokkeeseen. Millainen on tavallinen valaisinpistoke?? Siis sokerinpalaanhan mahtuu ainoastaan yhden lampun johdot.. ja katossa olevaan liitäntään lähtee sokerinpalasta myös yhdelle tarkoitetut.

  Olisin tosi kiitollinen, jos vastaisit! Moni muukin varmaan kaipaa selvennystä :)

  Kiitos hienosta blogista!!

  VastaaPoista
 21. Yritin kerran jo kommentoida tänne tätä yhdistämis asiaa mutta blogger pätki. Yritän mahdollisimman pian tehdä postauksen liittyen tuohon valaisimen tekemiseen, eli johtojen yhdistämiseen yms. koittakaa kestää ystävät, kärsivällisyyttä kärsivällisyyttä :D

  VastaaPoista